Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor punte Carraro 641534

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641534
Cod produs
K7QPV6LX-AS
Out Of stock
Descriere
Care sunt criteriile dupa care alegi un produs tehnic? Daca cel principal este calitatea, ne vom intelege de minune! Aceasta coroana reductor punte Carraro 641534 a avut de trecut teste serioase pentru a ne convinge, desi eticheta pe care o poarta da de inteles ca merita: Carraro! Adaug-o sistemului tau de transmisie si porneste o afacere mai prospera, mai eficienta, mai productiva!
Suntem multifunctionali cand vine vorba de idei pentru avansare in munca! Vom fi cei care te vor inunda cu informatii si idei, cei care te vor ajuta atunci cand ai probleme pe teren! Vom fi sursa ta de inspiratie si cei ce vor identifica problema ca mai apoi sa o rezolve! Toate aceste beneficii pot veni in sprijinul tau cu un singur apel!

Afla ce face aceasta coroana reductor punte Carraro 641534 speciala!
Aceasta coroana este prelucrata in asa fel incat sa dezvolte un cuplu de forta superior, fiind o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare! In situatia in care sesizezi ca pinioanele s-au deteriorat, se ivesc deformari in urma socurilor mecanice sau corpuri straine intra intre dintii coroanei si pinioane, ia atitudine! Acest produs este solutia ideala care sa suporte exploatare mult timp si care nu te va supune la alte cheltuieli!

Ai la indemana serviciul gratuit de consultanta!
Nu te lasam nelamurit! Agentii nostri te vor asista si te vor ajuta sa faci selectia ideala a pieselor de care ai nevoie! Apeleaza-i cu incredere si intreaba-i fara sfiala tot ceea ce trebuie sa lamuresti! Ca bonus vei primi un plan personalizat de intretinere care va deveni rutina ta zilnica cu care sa-ti incepi munca! Asteptam cu nerabdare solicitarea ta! Te vom prelua instant si ne vom ocupa de cazul tau in cel mai mic detaliu!

Pentru ca totul sa se desfasoare in conditii sigure, iti oferim pentru aceasta coroana reductor punte Carraro 641534 un certificat de garantie! Acesta se refera la defectiunile din fabrica si este valabil 6 luni de zile! In toata experienta noastra putem numara pe degete cazurile nefericite in care o piesa sa fie defecta de la noi! Obisnuim sa o verificam in amanunt! Insa, pentru a fi profi, punem la dispozitie toate masurile de siguranta!

Stim ce inseamna o zi pierduta in aceatsa industrie asa ca suntem mega eficienti! Aceasta coroana reductor punte Carraro 641534 va intra in posesia ta in doar 24 de ore oriunde in tara! Suna-ne sau aplica pe site si noi iti preluam solicitarea instant!

Nu risca sa mai pierzi din nou timp, energie si bani! Daca pana aici ai avut un parcurs lin si clar, continua pe acest drum! Alege sa asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate sub supravegherea specialistilor! Astfel vei prelungi durata de exploatare a piesei si rezistenta sa la socuri va fi dublata! O piesa montata corect va fi o piesa sanatoasa!

Specificatii tehnice
• 77 de dinti;
• 257 mm diametru exterior;
• Latime 59mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura