Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru punte Carraro 641534

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641534
Cod produs
4VEPINO1-AC
Out Of stock
Descriere
Coroana transmisie finala punte Carraro 641534 este piesa care imbratiseaza si tine impreuna un mecanism intreg! Aceasta este extrem de importanta in functionarea optima a utilajului tau. Daca vrei sa o achizitionezi, aceasta te asteapta in depozitul nostru. Este una dintre acele piese de calitate, pe care ti-o recomandam cu drag. Contacteaza-ne!

Coroana transmisie finala punte Carraro 641534 - o piesa fabricata de Carraro!
Daca te intrebi care ar fi cauzele pentru care uzura ajunge la aceasta piesa, unele dintre cele mai intalnite sunt:
- deteriorarea pinioanelor,
- deformari in urma socurilor mecanice suferite sau
- obiecte straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane.

Astfel, a alege o piesa originala, de calitate este nu doar o idee excelenta, ci este necesar. Piesele originale sunt dintre cele mai rezistente. Asadar, iti recomandam sa alegi aceasta coroana transmisie finala pentru punte Carraro 641534 - care este o piesa originala Carraro - pentru ca vorbim despre o piesa de baza din angrenajul transmisiei inferioare, care ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Este important sa o alegi cu grija.

Stim! Avem informatii! Vorbeste cu noi!
Ne-am gandit la tine. Da, da, la tine! Si asa am ajuns la concluzia ca un serviciu de consultanta te poate ajuta. Este un serviciu gratuit.
Cum il accesezi? Simplu! Cand nu stii cum sa identifici o piesa, ne contactezi. Ne dai cateva informatii despre utilaj si de restul ne ocupam noi. Impreuna este mai simplu, de fiecare data.
Colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si abia asteapta sa-ti raspunda la intrebari. Contacteaza-ne!

Piesele noastre sunt piese de calitate care vin insotite de certificate de garantie. De ce? Pentru ca uneori defectiunile din fabrica pot fi prezente. Cand se intampla aceasta, piesele pe care le achizitionezi de la noi au o perioada de garantie de 6 luni.
Certficatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Coroana transmisie finala punte Carraro 641534 vine la tine! Doar vorbeste cu noi si ti-o trimitem in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Ne dorim sa fim mereu rapizi pentru tine!
Contacteaza-ne la numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si noi iti trimitem piesa de care ai nevoie. Repede ca vantul!

Montajul unei piese este un pas esential pentru durata ei de utilizare si pentru functionarea utilajului. O piesa de calitate merita un montaj realizat corect, de persoane autorizate. Nu te sfatuim sa optezi pentru improvizatii.
Daca tu nu cunosti specialisti, noi ii cunoastem. Intreaba-ne si iti transmitem datele lor de contact!

Specificatii tehnice:

- 77 de dinti
- 257 mm diametru exterior
- latime 59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura