Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 139970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 139970
Out Of stock
Descriere
Pentru a obtine o imbunatatire sau o reparatie corecta a utilajului tau, fa cunostinta cu acest pivot punte Carraro 139970. Super rezistent si compatibil cu o multime de modele, un pivot pentru punte Carraro 139970 echilibreaza perfect utilajul si il sustine in siguranta la supraincarcare.
Fabricat intr-un atelier Original Carraro, acest pivot punte Carraro 139970 este lucrat cu atentie de catre mecanici super experimentati si produs dintr-un metal de inalta calitate. Tratat termic si testat indelungat, pivotul are cele mai mici sanse de a se rupe.

Vorbeste cu agentii nostri!
Echipa noastra are o relatie foarte speciala cu clientii, cunoscand atat de bine nevoile lor. Agentii nostri sunt oricand disponibili sa le ofere suport. Pentru o mai buna implementare a regulilor de intretinere a utilajelor, toti clientii nostri primesc un serviciu gratuit de consultanta. Daca ai nelamuriri despre comportamentul sau simptomele utilajului, daca ai defectiuni grave sau esti imobilizat, vorbeste cu noi si te vom ajuta sa iesi din situatiile neplacute, cat de repede posibil.

Atunci cand cumperi o piesa noua, evident ca vrei sa stii ca ai facut cea mai buna alegere. Un pivot punte Carraro 139970 este o alegere inspirata, o piesa de calitate - cum sunt toate cele din depozitul nostru. El vine alaturi de factura si de certificatul de garantie, cu termenul de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Nu uita ca poti lua atitudine pentru a mentine utilajul tau functional cat mai mult timp, la capacitatea lui maxima. Apeleaza la agentii nostri, cautand solutii personalizate pentru modelul tau.

Daca vrei sa cumperi un pivot punte Carraro 139970, plaseaza comanda ta direct la telefon sau online pe site-ul firmei. Oriunde te afli, noi putem sa trimitem produsul tau prin curier, in aproximativ 24 de ore, iar plata se face la livrare.
Daca ai nevoie de ajutor pe teren, in caz de grave defectiuni sau daca utilajul este imobilizat, cere degraba ajutorul angajatilor nostri. Vom trimite la tine o echipa de profesionisti care vor stii cum sa te scoata din aceasta situatie neprevazuta. Nu este placut pentru nimeni sa piarda o zi de munca, facand risipa de timp, energie si bani. Asadar, vom actiona cu promptitudine pentru a te scoate din incurcatura.

Montajul pieselor tale este si el o investitie pe termen lung. Fii precaut atunci cand alegi atelierul si ai grija ca acesta sa fie unul de specialitate. Nu are rost sa apelezi la improvizatii care te vor face sa pierzi mai mult. O piesa de schimb, chiar si una de super calitate, isi pierde valoarea imediat ce este gresit montata. Iar tu vei fi nevoit sa faci noi si noi investitii dintr-un motiv copilaresc.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: JHULVTI2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura