Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 134324

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 134324
Out Of stock
Descriere
Fa cunostinta cu acest pivot punte Carraro 134324, o piesa uzuala de un trafic super intens, care se afla chiar acum in depozit, pregatita de livrare in multe dintre zonele tarii.
Acest pivot pentru punte Carraro 134324 a fost lucrat de catre profesionisti cu experienta intr-unul dintre atelierele Original Carraro. Este produs dintr-un material extrem de rezistent, un metal tratat termic si apoi testat, pentru ca tu sa fii in siguranta!
Piesa, atat de fiabila, compatibila cu o multime de modele, echilibreaza perfect utilajul si ajuta la sustinerea lui in siguranta!

Serviciu gratuit de consultanta pentru clienti!
Nu uita ca echipa noastra poate fi permanent disponibila intrebarilor tale si iti poate oferi variante profitabile, pentru ca tu sa iti intretii utilajul in mod corect. Clientii nostri beneficiaza de un serviciu gratuit de consultanta, ceea ce inseamna ca, oricare ar fi dificultatea intampinata sau situatia de pe teren, noi putem sa te sfatuim pentru a alege cea mai potrivita directie, indiferent unde te afli.
Un pivot punte Carraro 134324 are o perioada de garantie de 6 luni, timp in care esti acoperit pentru defectele din fabrica.

Pentru mentenanta, vorbeste cu angajatii nostri!
Dincolo de garantia propriu-zisa, totusi poti contribui in mod activ la intretinerea pieselor de schimb, respectand numai cativa pasi. Pentru a afla exact care sunt cele mai bune metode de mentenanta ale modelului tau, mai bine ia legatura cu angajatii nostri! Nu uita ca, la noi, nu te costa nimic serviciul de consultanta, asa ca ar fi extrem de profitabil pentru tine sa iei atitudine in acest sens.

Pentru a comanda produse din magazinul nostru, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa plasezi comanda ta direct din site. Noi vom trimite un curier si incercam sa ne miscam degraba. Stim cat de mult conteaza pentru tine sa muncesti fara intreruperi!
In general, comenzile noastre sunt onorate in aproximativ 24 de ore, indiferent in ce zona a tarii, iar plata se face la livrare.

Fara sa negociem acest aspect, piesele de schimb ar fi bine sa fie montate exclusiv in atelierele de specialitate. Este recomandarea noastra ferma pe care o aducem la cunostinta tuturor clientilor nostri, oricare ar fi piesa de montat.
O piesa de schimb are povestea ei, micile ei particularitati, trucuri sau recomandari de montaj din partea constructorilor. Nu ai niciun motiv pentru a improviza. Un montaj profi este, de fapt, o investitie pentru voi, pentru ca, montate corect, piesele pot trai mult mai mult timp!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: HESV9QGC-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura