Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 132704

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 132704
Out Of stock
Descriere
Un pivot punte Carraro 132704 este solutia ta atunci cand trebuie sa faci imbunatatiri pe la piesele de transmisie sau cand utilajul tau are simptome specifice.
Acest pivot pentru punte Carraro 132704 este o piesa uzuala, care se bucura de un trafic intens prin depozitul nostru, inregistrand vanzari foarte bune.
Piesa a fost produsa cu atentie si profesionalism intr-unul dintre studio-urile Original Carraro. Facuta dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat, piesa este recomandata ca fiind super rezistenta si iti ofera siguranta ca nu se poate rupe. Acel moment cand se rupe un pivot ar fi bine sa nu ti se intample niciodata.

Depozitul nostru este micul univers tehnic ce s-a dezvoltat de-a lungul anilor, iar astazi a devenit unul dintre cei mai activi in sustinerea personalului din agricultura si constructii. Suntem extrem de conectati la nevoile muncitorilor si ne simtim extraordinar cand problemele lor dispar in timp util, cu ajutorul nostru.

Serviciu gratuit de consultanta pentru toti clientii nostri!
Unul dintre lucrurile cu adevarat utile pe care le facem pentru clientii nostri este serviciul nostru gratuit de consultanta! Practic, toti clientii primesc acest drept, de a apela agentii nostri pentru a solutiona problemele intampinate.

Vei fi placut surprins cand vei descoperi alaturi de noi cateva particularitati specifice modelului tau. Ele te pot ajuta in activitatea ta de productie, iar buna intretinere a pieselor va prelungi durata lor de functionare, tu castigand o gramada de timp si, evident, bani. Stim cat de mult conteaza pentru tine sa lucrezi fara intreruperi, bazandu-te pe utilajele tale, care trebuie sa fie perfect functionale si puternice.

Un pivot punte Carraro 132704 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni. Cat timp te vei incadra in acest termen, esti acoperit pentru defectele din fabrica.
Oricare ar fi problemele intampinate de tine, vorbeste cu angajatii nostri. Ei te vor ajuta cu drag si vor gasi, cu siguranta, o solutie pentru tine.
Tu poti sa contribui extrem de mult la intretinerea pieselor de schimb, evitand situatiile neplacute in care esti nevoit sa le schimbi din nou. Informeaza-te corect, ia legatura cu agentii nostri si colaborati. Nu te costa nimic!

Agentii nostri primesc comenzi la telefon sau direct in site-ul nostru. Livrarea coletelor se face cat mai curand posibil, pentru a grabi reparatiile utilajului. De obicei, un colet ajunge in aproximativ 24 de ore si se plateste la livrare.
Daca iti doresti sa ne vizitezi sau este mai comod pentru tine asa, produsele te asteapta la sediul nostru.

Apelati cu incredere la profesionisti si evitati pe cat posibil improvizatiile.
Montajul pieselor se face exclusiv in atelierele de specialitate.
Clientii care ne-au cunoscut deja, stiu ca facem aceasta recomandare cu fermitate. Piesele de schimb au nevoie de un montaj corect, de mana unui profesionist cu experienta. Degeaba cumparam o piesa noua de inalta calitate, daca o montam gresit. Vom fi nevoiti sa o schimbam din nou, intr-un timp mult prea scurt, pentru ca s-a uzat prematur din cauza unor insuficiente la montaj.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: USEZIJ0A-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura