Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 132704

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 132704
Cod produs
O49V58HU-A-RA
Out Of stock
Descriere
O bieleta pentru punte Carraro 132704 este o bara cu, evident, doua capete, un element de transmisie de top, extrem de bine cotat in categoria lui! Calitatea ei este ireprosabila!

Nu numai ca provine din cadrul atelierelor Original Carraro, insa a primit atentia celor mai buni ingineri din lume. Alege si tu calitatea, fiind o piesa care iti poate pune siguranta in pericol, daca se uzeaza neasteptat de repede! Momentul acela cand se desprinde bieleta de pe capatul de bara nu ar trebui sa se intample nimanui!

Ai incredere in produsele si serviciile noastre!
Clientii nostri s-au obisnuit cu produse moderne, precum si aceasta bieleta pentru punte Carraro 132704 - prelucrata sa reziste la exploatare intensa in zilele cele mai grele de munca!
Rolul sau este cat se poate de clar: transmite comanda de virare, facand transferul de putere intre cilindrul de directie si capetele de bara ale rotilor! Este insotita si de un manson de cauciuc super rezistent, ce protejeaza articulatia sferica!

Produs de top si... ceva in plus!
Nu numai ca vei primi cele mai respectabile produse de acest gen, insa calitatea lor devine de doua ori mai sporita, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Practic, iti oferim timp pretios, cunostinte si recomandari relevante exact pentru categoria utilajului pe care il conduci!
• Apeleaza-ne! Suntem gata sa raspundem prompt si sa actionam pentru tine!
• Facem o identificare clara a pieselor necesare! Utilajul tau are nevoie de elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand treci prin situatii de criza, precum imobilizarea utilajului tau, tot ce trebuie sa faci este sa ne chemi! Ne deplasam catre tine, in cel mai scurt timp si oriunde te-ai afla, pentru reparatii de urgenta la fata locului.

Aceasta bieleta pentru punte Carraro 132704 este o piesa in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o asemenea bieleta punte Carraro 132704 vorbeste cu noi sau depune o cerere pe site-ul nostru! Expedierea produsului tau se efectueaza cat mai rapid, iar tu il primesti oriunde, cu plata ramburs!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: O49V58HU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura