Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 122146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 122146
Cod produs
3W7CUGI9-A-RA
Out Of stock
Descriere
Hai sa facem cunostinta cu aceasta bieleta punte Carraro 122146 - un organ din sistemul de transmisie, prelucrat in cadrul atelierelor Carraro si conceput pentru a fi super rezistent la exploatare pe termen lung!
Piesa este de o calitate indiscutabila, dar este si foarte usor de achizitionat, fiind pe rafturile noastre ori de cate ori ai avea nevoie!

In general, agentii nostri te pot ajuta in cel mai scurt timp! Dispunem de un depozit extrem de bine echipat si putem sa intervenim pentru remedierea defectiunilor, indiferent care este categoria utilajului pe care il conduci!

Apeleaza agentii nostri si vei primi toate informatiile necesare!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 122146 este prelucrata dintr-un metal dur, tratat termic pentru performanta si dispune de un manson de cauciuc! Acest manson, un inel conceput pentru protejarea articulatiei sferice, este, la randul lui conceput sa reziste la temperaturi foarte crescute, sau foarte scazute, pastrandu-si integritatea.
Ce face bieleta mai exact? Asigura comanda de virare, facand transmisia de la cilindrul de directie catre capetele de bara de la roata.

Serviciul nostru gratuit de consultanta este disponibil pentru tine!
Ori de cate ori vei avea o intrebare de pus, noi vom avea un raspuns prompt pentru tine! Nu numai ca suntem interesati sa intelegem nevoile tale, insa ne-am obisnuit sa ne implicam activ pe tot parcursul selectiei pieselor de schimb si nu numai. Alaturi de noi beneficiezi de o experienta completa, prin serviciul de consultanta gratuit, atat de folositor!

• Tu ne apelezi, iar noi raspundem prompt si te ajutam, indiferent in ce situatie esti!
• Te ajutam cu o identificare clara, iar tu vei putea obtine, astfel, piese de schimb perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand ai nevoie de interventii la fata locului, suntem dispusi sa ne deplasam catre tine, oriunde te-ai afla! Venim pregatiti pentru reparatii de urgenta, in orice zona din tara!

Aceasta bieleta punte Carraro 122146 este o investitie sigura si detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

O asemenea bieleta punte Carraro 122146 este si foarte usor de achizitionat, fiind permanent la noi pe stoc. Tu ne apelezi, au depui o cerere pe site, iar noi facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs!
Sa nu uitam, insa, ca ne poti vizita si la sediul nostru de unde poti ridica si personal coletul tau!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 3W7CUGI9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura