Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 122146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 122146
Cod produs
NL0V2K5Q-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Daca ai asteptat momentul perfect pentru a-ti dezvolta afacerea, afla ca el a sosit. Parteneriatul cu noi este o cale, si increderea ta in noi va atinge cote maxime atunci cand vei explora pe site toate produsele si serviciile pe care le oferim. Oferim acum o coroana butuc Carraro 122146 de cea mai buna calitate, piesa originala Carraro, fabricata in uzinele cele mai performante din Italia. Piesa este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, acesta conferind o duritate sporita danturii.
Serviciile noastre sunt create pe baza nevoilor clientilor nostri si sunt intr-un continuu proces de imbunatatire - oferim consultanta gratuita, reparatii cu echipe mobile, livrare rapida, garantie, posibilitati de inchiriere de utilaje.
Partenerii nostri au cu ce si vor sa te ajute!
Echipele mobile pentru depanare iti ofera o gura de oxigen atunci cand utilajul tau e blocat pe teren. Sunt rapide si pot oferi revizii, reparatii, montaj, tractare... sau ce mai apare pe neasteptate. Suna la noi si vei primi toate datele celui mai apropiat tehnician!

Coroana butuc Carraro 122146 este recomandarea noastra pentru utilajul tau!
Face parte angrenajul transmisiei inferioare si ajuta la dezvoltarea un cuplu sporit de forta catre puntea fata a utilajului. Daca pinioanele s-au deteriorat sau coroana a suferit socuri mecanice e clar ca intreg angrenajul a fost compromis. La fel si daca intre dintii coroanei si pinioane intra obiecte straine.  Greu de crezut ca cea mai mica intruziune intr-un mecanism care trebuie sa mearga ceas nu va produce pagube majore.
Va fi necesara inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi. La cel mai mic semn, schimba coroana de butuc! Altfel, tavalugul defectiunilor nu va putea fi oprit!
Transfera la noi o parte din problemele tale!
Putina lume intelege cat de greu, dar si cat de frumos poate sa fie lucrul cu un utilaj greu. Iti trebuie forta, ambitie, demnitate ca sa nu renunti atunci cand dai de greutati, cand utilajul e defect in plina campanie. Colegii nostri te pot ajuta sa identifici cauza unei defectiuni, piesa defecta, te pot ghida in reparatie si montaj. Suna la noi, e consultanta e gratis!
Coroana de butuc pentru punte Carraro 122146 este una din piesele intens solicitate din depozitul nostru. Are garantie 6 luni, certificatul si factura vor veni in pachet impreuna cu piesa.
Stim cat conteaza sa iti respecti cuvantul atunci cand lucrezi, si cat de frustrant este sa nu ti-l poti respecta pentru ca utilajul e defect. Pentru a scurta timpul de livrare apelam la serviciul de curierat rapid si coroana butuc Carraro 122146 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu consultantii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9
Trimite mesaj
Din Gura in Gura