Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Homocinetica pentru punte Carraro 122146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 122146
Cod produs
H5LIPJKA-A
Out Of stock
Descriere
Aceasta homocinetica punte Carraro 122146 face parte dintr-o colectie de top a pieselor de transmisie pe care le produce Original Carraro. Este genul acela de element super uzual, care primeste recomandarea profesionistilor si inregistreaza multe solicitari!
Homocinetica nu poate lipsi din sistemul de transmisie finala si contribuie la eficacitatea articulatiei de-a lungul planetarei! Avand nenumarate aplicatii si extrem de multe cereri, produsul este permanent disponibil pe rafturile noastre, fiind si foarte usor de livrat!

In depozitul nostru nu exista „secrete” ale succesului! Iti punem totul la dispozitie! Toate recomandarile noastre de succes ti se adreseaza inca de la prima solicitare! Angajatii nostri sunt pregatiti sa te asiste de la primul apel, sa inteleaga nevoile tale si sa actioneze conform modelului pe care il conduci! Apeleaza-i cu toata increderea si profita de disponibilitatea lor, atat de folositoare activitatii pe care o intreprinzi!

Suntem implicati! Apeleaza-ne si te vom scoate din incurcaturi!
Homocinetica pentru punte Carraro 122146 este un produs original, fabricat cu responsabilitate de catre cei mai buni ingineri din lume! Piesa de schimb este prelucrata in detaliu si conceputa sa reziste mult timp!

Aceasta articulatie planetara are un design unic, este compacta, usoara, versatila si capabila de performanta! Rolul sau este sa faca legatura intre cele doua cruci de planetara, in procesul de transfer al puterii catre roata! Contribuie la functionarea echilibrata de-a lungul articulatiei si la o deplasare excelenta, fara vibratii si zgomote!

Iesim impreuna din orice impas!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor!
O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea! Consultanta alaturi de noi este gratuita si iti poate schimba complet viziunea asupra zilelor tale de munca!

Sa cumperi piese de schimb din depozitul nostru inseamna sa faci cea mai buna investitie pentru afacerea ta! Pentru fiecare dintre produsele noastre, beneficiezi de certificate de garantie. In acest caz, o homocinetica punte Carraro 122146 se livreaza alaturi de un certificat valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Suntem motivati sa ne grabim! Cu felul in care ne miscam noi, utilajul tau se va pune pe roate in cel mai scurt timp si va fi gata de o noua zi de munca intensa! Primesti aceasta homocinetica punte Carraro 122146 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa completezi cererea de pe site!

Homocinetica se monteaza relativ simplu. Are nevoie, insa de atentia unui profesionist cu experienta. Un montaj improvizat, sau pe care l-ai incredintat unui amator este un fel de inceput al sfarsitului. O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai rapid. Odata cu homocinetica, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si crucile de planetara.

Specificatii tehnice:

Distanta dintre gaurile a doua cruci de planetara diferite: 64mm
Diametru gaura prindere cruce planetara: 27mm

Codul produsului: H5LIPJKA-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura