Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 635035

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 635035
Cod produs
SY2LXI6R-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta punte Carraro 635035 reprezinta un element de transmisie ce provine din cadrul unui atelier de creatie tehnica de ultima generatie: Original Carraro!

Prelucrat dupa cele mai moderne tehnici de fabricatie, produsul indeplineste criterii drastice de selectie si poate fi gasit permanent pe stocul nostru, gata de livrare!

Decat sa fii pasager in propria activitate, intrerupand zilele de munca din pricina defectiunilor ce recidiveaza, opteaza pentru eficienta si invata alaturi de agentii nostri ce trebuie sa faci!
Utilajul tau merita o intretinere corespunzatoare, la fel cum si tu meriti sa castigi mai mult: timp, energie si, evident, bani.

Avem piese de schimb si consumabile perfecte utilajului tau!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 635035 este conceputa sa reziste la exploatare intensa, dintr-un metal dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente termice! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Detine, de asemenea, si un manson de cauciuc, facut sa protejeze articulatia sferica!

Te ajutam sa iesi din orice incurcatura!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este un concept special, prin care ne-am atasat de clienti, intelegandu-le pe deplin nevoile! Toate aceste eforturi ne-au apropiat de domeniul tehnic, invatand din experiente si fiind deschisi celor mai moderne metode de remediu!
• Apeleaza-ne si te vom asista inca de la inceput, actionand pentru tine, in cel mai scurt timp!
• Departamentul nostru de identificari face o treaba foarte buna! Utilajul tau are nevoie de elemente 100% compatibile!
• Atunci cand vrei sa eviti neplacutele intreruperi, te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te asistam chiar si atunci cand esti in cele mai neplacute situatii, precum imobilizarea utilajului tau pe teren! Ne deplasam la fata locului si actionam de urgenta pentru a te scoate din impas!

Aceasta bieleta punte Carraro 635035 merita atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta punte Carraro 635035 atunci este momentul sa ne apelezi sau sa depui o cerere direct pe site! Ne grabim cu expedierea produselor, exact asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor!
Produsele noastre ajung in orie localitate, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate si personal direct din sediul nostru!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30 mm.
Lungimea totala este de 210 mm.

Codul produsului: SY2LXI6R-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura