Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 642681

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 642681
Cod produs
LSZOGWCR-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta punte Carraro 642681 este o bara cu, evident, doua capete, care serveste sistemului de directie, jucand un rol esential in felul in care este efectuat virajul utilajului!
Bieleta, in genere, este o piesa care ar trebui sa treaca de filtrul calitatii si sa indeplineasca necesarul utilajului, fara a te supune unor riscuri majore, precum desprinderea ei de pe una dintre bare. O asemenea situatie nu ar trebui sa se intample nimanui!

Produsul pe care l-am mentionat mai sus provine din cadrul dinamic al atelierelor Original Carraro, unde a fost prelucrat dupa cele mai moderne metode! Conceput sa reziste celor mai grele zile de munca, este acum disponibil pe stocul nostru, permanent, fiind si extrem de usor de achizitionat!

Produsele noastre sunt selectionate atent si reprezinta o investitie pe termen lung!
O astfel de bieleta pentru punte Carraro 642681 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, rezistent la exploatare intensa, tratat termic si testat pentru performanta! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un manson de cauciuc, conceput sa protejeze articulatia sferica.

Avem mai mult decat piese de schimb! Serviciile noastre se extind!
Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Aceasta bieleta punte Carraro 642681 este pe lista elementelor de transmisie in care poti avea deplina incredere! Detine un certificat de garantie pe care il vei primi la livrare si care se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca vrei sa cumperi o asemenea bieleta punte Carraro 642681 tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa depui cererea ta pe site. Noi ne grabim cu expedierea produsului, indiferent in ce zona te-ai afla, iar tu primesti coletul cu plata ramburs.
Poti, la fel de usor, sa-l ridici personal din sediul nostru, daca esti prin zona!

Montajul este un moment hotarator, care poate determina tot felul de schimbari in evolutia piesei, in functie de cum este el efectuat! Un montaj corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate sporita! Pe cand un montaj gresit compromite in cel mai scurt timp investiile tale! Alegerea iti apartine, insa daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte sigure!

Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo!
Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30 mm.
Lungimea totala este de 210 mm.

Codul produsului: LSZOGWCR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura