Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 134325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 134325
Cod produs
VG7Q8TPW-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta punte Carraro 134325 este o creatie tehnica excelent prelucrata in cadrul atelierelor Original Carraro. Produsul este conceput pentru exploatare intensa si indeplineste, astfel, toate criteriile noastre de selectie, devenind o parte esentiala a colectiei noastre de piese cu aplicatii foarte grele.
Depozitul nostru este un centru tehnic de ultima generatie, pe care l-am dezvoltat in ani de munca si investitii. El ne-a oferit oportunitatea unor experiente si invataturi esentiale pentru activitatea de productie! Alaturi de noi vei intra in posesia celor mai moderne metode de remediu si vei simti ca esti permanent asistat tehnic, oricare ar fi categoria utilajului pe care il conduci!

Sporeste performanta utilajului tau folosind piese moderne!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 134325 este prelucrata dintr-un aliaj metalic foarte rezistent si joaca un rol esential pentru sistemul de directie. Asigura transferul motor de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata!
Detine si un manson de cauciuc, conceput pentru a proteja articulatia sferica!

Primesti piese de top si... ceva in plus!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este disponibil pentru fiecare client si poate deveni extrem de folositor! Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si iti vei imbunatati conduita de munca! In plus, vei cunoaste semnificatia investitiilor pe termen lung, intelegand altfel economiile!
• Apeleaza-ne oricand ai nevoie de ajutor! Cu un minimum de efort din partea ta, iti vom cunoaste nevoile si vom actiona pentru ele!
• Facem o identificare cat mai clara, pentru piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand treci prin situatii de criza, suntem dispusi sa ne deplasam la fata locului, pentru reparatii de urgenta!

Aceasta bieleta punte Carraro 134325 este pe lista celor mai rezistente piese de schimb si nu-ti poate da dureri de cap! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta punte Carraro 134325 atunci este momentul sa ne suni sau sa completezi cererea de pe site! Pretuim timpul tau si ne grabim cu expedierea produselor tale, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare! Insa te asteptam si pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si aceasta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: VG7Q8TPW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura