Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 126139

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 126139
Cod produs
NVE1LQ9Y-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta punte Carraro 126139 este o creatie de top din categoria elementelor de transmisie, ce provine din cadrul atelierelor Original Carraro, dupa cum ii arata si numele. Este un produs a carui calitate merita toata atentia ta, fiind responsabil cu directia rotilor! Momentul acela cand bieleta se desprinde de pe capatul de bara nu il dorim nimanui, intrucat poate genera evenimente neplacute!
Depozitul nostru este o platforma tehnica de ultima generatie, care continua sa se dezvolte, gazduind pe rafturile sale exclusiv piese de schimb si consumabile moderne! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica unica, prin suportul pe care il primesti din partea agentilor de vanzari!

Ai incredere in produsele si serviciile noastre!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 126139 este prelucrata dintr-un metal rezistent la exploatare intensa, tratat termic pentru performanta si siguranta! Asigura transferul de putere intre cilindrul de directie si capatul de bara de la roata, fiind responsabila de viraje. Prezinta si un manson de cauciuc care protejeaza articulatia sferica!

Avem consultanta gratis pentru fiecare client, fara exceptie!
Atunci cand ne soliciti ajutorul, esti preluat de catre un angajat si asistat pe tot parcursul procesului de achizitionare al piesei! Nici montajul si nici intretinerea utilajului nu vor fi ignorate, in acest caz. Alaturi de noi iti vei cunoaste utilajul mai bine si vei putea intelege investitiile pe termen lung!
• Apeleaza-ne si raspundem prompt! Actionam pentru tine, in cel mai scurt timp, iar problemele tale vor deveni provocarile noastre!
• Facem o identificare cat mai clara, pentru piese de schimb perfect compatibile! Avem un departament care se ocupa numai cu asta, intrucat utilajul tau are nevoie de elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te asistam tehnic pentru orice defectiune!
• Ne deplasam, oriunde in tara, la fata locului, daca ai nevoie de interventii de urgenta!

Aceasta bieleta punte Carraro 126139 este pe lista elementelor pe care le poti cumpara cu toata increderea, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o asemenea bieleta punte Carraro 126139 atunci este momentul sa vorbim sau sa completezi cererea ta pe site!
Ne grabim cu expedierea, indiferent in ce zona te-ai afla, cu plata la livrare, intrucat stim ca si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor! Poti ridica si personal produsele tale, direct din sediul nostru!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: NVE1LQ9Y-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura