Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 126139

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 126139
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina unuia dintre cele mai bine vandute elemente din depozitul nostru: acest pivot punte Carraro 126139. Fie ca trebuie sa iti repari utilajul, fie ca trebuie sa imbunatatesti piesele de transmisie, ai ajuns fix unde trebuie.
Depozitul nostru este permanent imbogatit si intretinut cu piese de inalta calitate! Aceasta este cartea noastra de vizita, faptul ca suntem oricand la dispozitia ta si iti oferim asistenta tehnica de valoare.

Un pivot pentru punte Carraro 126139 este super rezistent, lucrat intr-un atelier de creatie tehnica de o mare popularitate in lume. Pivotul este produs dintr-un metal foarte dur, tratat termic si testat pentru a iti oferi siguranta. Momentul acela <apoteotic>, in care se rupe pivotul, ar fi mai bine sa il eviti.

Cumparand de la noi, poti beneficia si de alte bonusuri. Cel mai semnificativ dintre ele se refera la serviciul nostru gratuit de consultanta. Practic, tot ce vrei sa afli despre modelul tau, toate neclaritatile pe care le ai, se pot rezolva prin comunicare. Agentii nostri sunt instruiti si vor fi mereu la dispozitia ta!

Serviciul nostru de consultanta este o investitie excelenta pentru tine si pentru utilajul tau. Asa inveti sa intretii utilajul pe termen lung, iar pe parcurs vei constata ca ai devenit mult mai productiv, iar afacerea ta este mult mai prospera.

Un pivot punte Carraro 126139 este insotit de garantie pentru o perioada de 6 luni. Atata vreme cat piesa ta se va afla in acest termen, vei fi acoperit pentru defectele din fabrica.
Poti cumpara cu incredere pivotul si fii convins ca agentii nostri nu te vor lasa cu nelamuriri. Dintre atatea solutii pe care le detinem, sigur o vom gasi pe cea mai potrivita pentru tine si afacerea ta.

Comenzile noastre se fac telefonic sau direct de pe site-ul nostru. Produsele sunt trimise prin curier, in aproximativ 24 de ore, in orice zona. Plata se face la livrare.
Pentru cei ce isi doresc sa ne viziteze direct la sediu, produsele pot fi ridicate si personal.
Nu uita ca, daca ai nevoie de asistenta tehnica intr-o situatie de urgenta, cand poate esti surprins de o defectiune mai grava sau chiar de imobilizarea utilajului, poti apela cu toata increderea la noi.

Fii foarte atent la montaj! Noi recomandam cu fermitate clientilor nostri sa duca utilajele lor in service-uri. Trebuie sa intelegem ca treaba asta cu montajul poate deveni o comedie dramatica daca nu nimerim pe mana unui profesionist cu experienta. Fiecare piesa de schimb are metodele ei de montaj, unele fiind chiar sugerate de catre producatori.

O piesa care a beneficiat si de un montaj corect isi va extinde durata de perfecta functiune, iar tu nu vei mai fi nevoit sa o schimbi din nou, la scurt timp.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: A2ZQ438M-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura