Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru punte Carraro 126139

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 126139
Cod produs
HZ31BOYL-A-RE
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri si ai vrea sa fii sigur ca primesti produse potrivite, moderne si rezistente, atunci hai sa facem cunostinta! Depozitul nostru este o platforma tehnica extrem de bine intretinuta! Mijlocim piesele noastre, pe care le punem catre folosinta muncitorilor din agricultura si constructii, in vederea imbunatatirii activitatii lor de productie!
Acest cap planetara punte Carraro 126139 o piesa extrem de bine prelucrata, din categoria celor de transmisie, cu un rol esential in sistemul de transmisie finala!

Plaseaza acum o comanda - suntem responsabili la selectia pieselor de schimb pe care le furnizam!
Primul pas pe care il facem atunci cand selectam piesele pentru depozitul nostru este sa ne asiguram, cu responsabilitate, ca acestea indeplinesc criteriul calitatii! Responsabilitatea este primul pas care ne poarta spre succes!
De exemplu, acest cap planetara punte Carraro 126139 este fabricat intr-un atelier de creatie tehnica absolut colosal, de catre cei mai buni ingineri din lume. Materialul din care este prelucrat este un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic, ce asigura rezistenta, in special la urechile de prindere ale crucilor de planetara, cat si la dantura. Superputerea lui este data de felul in care face transferul de cuplu dintre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale!

Un lucru bine facut este o investitie pe termen lung!
Clientii nostri primesc piese de ultima generatie, insa nu vor scapa fara sa invete ce anume sa faca cu ele. Clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita, iar daca nu ai apucat sa ne cunosti echipa, afla ca suntem extrem de atasati de nevoile voastre si va intelegem foarte bine activitatea!
• Te asistam pentru a face o selectie perfect compatibila cu utilajul tau
• Te ajutam cu recomandari, informatii de orice fel, iar atunci cand nu stii incotro sa o apuci pentru un montaj de calitate, nu te ingrijora! Avem o multime de recomandari pentru tine!
• Stabilim impreuna un plan personalizat de intretinere al utilajului
• Venim acolo unde esti, daca utilajul tau are defectiuni mai grave, ce necesita reparatii de urgenta la fata locului

Acest cap planetara punte Carraro 126139 este o piesa ce merita toata increderea, detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un cap planetara punte Carraro 126139 poti face asta printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri. Sau poti sa inregistrezi o cerere direct pe site-ul firmei! Indiferent de metoda aleasa, vei primi produsul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs!
Daca este mai comod pentru tine sa ridici personal coletul tau, te asteptam direct la sediul nostru!

Cateodata, o investitie inteligenta inseamna sa te bazezi pe inteligenta altora. In acest caz, apeleaza la un profesionist cu adevarat pregatit sa asambleze o transmisie finala! Probabil stii si tu ca un montaj perfect asigura o exploatare fara probleme o perioada mult mai indelungata!
Fii atent si la elementele conexe!
Este momentul cel mai potrivit pentru a inlocui bucsa si simeringul din fuzeta! La fel de important este sa verifici siguranta si saibele, intrucat nu pot fi lasate cu urme de uzura, iar in acest caz trebuie inlocuite si ele!

Specificatii tehnice:

- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura