Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru punte Carraro 643428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 643428
Cod produs
K7PC9DJH-IA
Out Of stock
Descriere
Doresti sa inlocuiesti semiplanetara veche? Noi iti propunem cap planetara punte Carraro 643428 la un pret exceptional. Suntem absolut convinsi ca este varianta cea mai buna de inlocuire a semiplanetarei vechi pentru ca acest produs original Carraro este realizat din cel mai rezistent material. Nu te va dezamagi niciodata un produs original, ba din contra, va creste valoarea echipamentului tau. Iar faptul ca il vei putea solicita la maxim va fi un beneficiu adus activitatii tale!

Motivatia noastra interioara este de a ne face fiecare client multumit! Ne dorim ca experientele sale alaturi de noi sa fie dintre cele mai placute. Am creat un serviciu gratuit de consultanta pregatit sa raspunda nevoilor tale. De fiecare data cand situatia pare sa te depaseasca, poti sa apelezi cu incredere la consilierii nostri. Ei sunt mereu gata sa iti ofere asistenta in procesul de achizitionare al pieselor de schimb. Nu vei duce lipsa nici de sfaturi despre montaj sau mentenanta!

Cap planetara punte Carraro 643428 - componentele originale fac senzatie!

Planetara reprezinta o piesa foarte importanta care face parte din sistemul de transmisie al oricarui vehicul, indiferent ca e un utilaj greu sau masina ta personala. Ea duce energia cinetica a motorului catre roti. Aceasta componenta este un ax cadranic, care are doua articulatii la cele doua capete, numite capete de planetara. Axul sau central este reprezentat de o bucata realizata din material dur, care este cuplata la ambele capete si permite miscarea rotilor pe drumurile cu denivelari si atunci cand soferul roteste volanul.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Cap planetara pentru punte Carraro 643428 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Cap planetara punte Carraro 643428 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura