Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru punte Carraro 140272

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140272
Cod produs
K3I2HZG4-RE
Out Of stock
Descriere
Un astfel de cap planetara punte Carraro 140272 este acum disponibil pe stoc la un pret foarte bun. El este prezent in depozitul nostru alaturi de multe alte produse originale Carraro, deoarece aprovizionam constat cu piese de inalta calitate, ca tu sa ai la-ndemana cele mai bune solutii.

Eficienta piesei e dovedita prin rezultatele excelente pe termen lung, siguranta prin rezistenta oferita pe o perioada extinsa, iar fiabilitatea prin functionarea optima indiferent de mediul in care este exploatata.

Cap planetara punte Carraro 140272 - super fiabil, rezistent, modern! Ai nevoie de acesta!

Cu toate acestea, pentru a ajunge la performante, este necesara inlocuirea mai multor piese uzate din ansamblu, de aceea este recomandat sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, este sugerata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Piesele le gasesti pe stoc si iti sunt oferite impreuna la un pret personalizat. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru mai multe detalii legate de ele si compatibilitatea cu utilajul tau. Consultanta tehnica este gratuita la fiecare achizitie noua, deci nu ezita sa ne contactezi!

Pe o perioada de 6 luni de zile de la data plasarii comenzii beneficiezi de garantie cu care sa inlocuiesti un astfel de cap planetara punte Carraro 140272 in cazul unei situatii neprevazute.

Comanzi acest cap planetara punte Carraro 140272 azi si primesti coletul in ziua urmatoare. Livrarea este realizata cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, iar plata se achita curierului la sfarsit. Recomandarea noastra este de a mentiona in prealabil de verificarea piesei inainte de acordarea rambursului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare legate de starea acesteia dupa transport.

Totodata, iti punem la dispozitie stocul nostru permanent disponibil la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului, de unde poti ridica coletul personal.

Poti apela cu incredere la serviciile noastre si atunci cand doresti un montaj de calitate al pieselor achizitionate deoarece colaboram cu mecanici din intreaga tara. Ei se prezinta la punctul tau de activitate, in scurt timp de la trimiterea cererii. Interventia acestora poate fi solicitata indiferent de complexitatea lucrarilor necesare, deoarece sunt capabili sa remedieze si cele mai grave defectiuni aparute. Suna la unul din numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura