Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 140272

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 140272
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru gazduieste unele dintre cele mai bune piese de pe piata de gen si a devenit un suport tehnic excelent pentru muncitorii din Romania. Un pivot punte Carraro 140272 face parte din categoria pieselor de transmisie, este o piesa super uzuala si se bucura de vanzari maxime.

Acest pivot pentru punte Carraro 140272 este lucrat intr-unul dintre atelierele tehnice Original Carraro si produs dintr-un metal super rezistent, care a fost tratat si testat indelungat. Este excelent la pret si ajuta utilajul la o echilibrare perfecta si o sustinere sigura la supraincarcare.
Pivotul se regaseste acum in depozitul nostru, alaturi de multe alte piese de inalta calitate, si poate fi livrat indiferent unde te afli.

Echipa noastra este compusa din oameni foarte atasati de clienti si extrem de receptivi la nevoile lor. Pe parcursul activitatii noastre am ajuns la concluzia ca toti clientii nostri trebuie sa beneficieze de serviciul nostru gratuit de consultanta. Cu alte cuvinte, oricare ar fi nelamurirea ta in legatura cu modelul pe care il detii, un agent al nostru va fi disponibil sa te ajute. Vei invata sa intretii mai bine utilajul tau, tinand cont de particularitatile lui.
Daca ai defectiuni mai grave, esti imobilizat sau pur si simplu inca nu ai ajuns sa iti cunosti suficient de bine utilajul, vorbeste cu noi!

Atunci cand cumperi o noua piesa de schimb, ideal ar fi sa fie piesa potrivita modelului tau si sa prezinte un certificat de garantie. In cazul acestui pivot punte Carraro 140272, garantia este extinsa pe o perioada de 6 luni, iar certificatul il primesti odata cu factura si coletul.
Nu ezita sa vorbesti cu agentii nostri pentru a cunoaste modalitatea personalizata de intretinere a pieselor tale. Astfel, vei fi fericitul posesor al unor piese functionale timp indelungat.

Metodele noastre de livrare respecta trend-ul. Pentru achizitionarea unui pivot punte Carraro 140272, plaseaza comanda ta direct la telefon sau online - pe site-ul firmei. Mai departe, curierul iti va livra coletul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.

Noi recomandam clientilor nostri sa monteze piesele de schimb intr-un service de specialitate, fara improvizatii. Sansele sa montezi gresit o piesa cresc considerabil daca nu faci alegerea potrivita. Stim ca e posibil sa nu cunosti profesionisti de incredere, insa daca ai nevoie de o recomandare, apeleaza cu incredere la agentii nostri. Avem extrem de multe variante, sigur vom gasi una buna si pentru tine!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: BD8KC7V1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura