Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru punte Carraro 133705

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 133705
Cod produs
A2ZW7S9X-M-IA
Out Of stock
Descriere
Acest cap planetara punte Carraro 133705 este un produs care se regaseste in oferta firmei noastre la un pret promotional. Fiind o piesa originala, semnata Carraro, principalul avantaj al achizitionarii acestei piese il reprezinta prelungirea duratei de utilizare a utilajului tau, in conditii optime. Piesa poate fi achizitionata imediat, on-line de pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre colegii nostri. O expediem indata ce plasezi comanda, pentru ca avem pe stoc oricand o astfel de piesa de calitate.

Pentru o reparatie de durata, nu uita sa verifici si, daca e cazul, sa iei in calcul si inlocuirea pinioanelor, mai ales daca si dantura acestora e deteriorata. Ai nevoie de verificarea compatibilitatii produsului cu utilajul pe care il montezi? Contacteaza consultantii nostri pentru a obtine informatiile necesare. Consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie pentru detalii suplimentare despre acest cap planetara. Iti vom raspunde prompt la cele mai dificile intrebari legate de produse sau servicii pentru ca tu sa fii multumit.

Cap planetara punte Carraro 133705 - vei fi pe deplin multumit de alegerea ta!

Da, planetarele se pot strica, de cele mai multe ori cedeaza capul de planetara. Iti dai seama ca planetara are defectiuni dupa sunetele pe care le va emite aceasta parte a masinii, cum este bocanitul sau tacanitul puternic. Daca la plecarea de pe loc se aude un zgomot puternic, iar in timpul unui viraj puternic o bataie creste pe masura ce viteza se mareste, inseamna ca ai o problema cu planetara. In momentul in care apar sunetele mentionate mai sus, este indicat sa mergi intr-un service. In cazul in care piesa se uzeaza si cedeaza, trebuie inlocuit capul de planetara sau toata planetara.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest cap planetara pentru punte Carraro 133705 este o piesa care merita atentia ta. O vei primi insotita de un certificat de garantie ce va ramane valabil 6 luni de la facturare.

Sediul firmei noastre se afla in apropiere de Bucuresti si te asteptam pe la noi in cazul in care doresti sa achizitionezi un asemenea cap planetara punte Carraro 133705 personal. Piesa comandata se poate expedia unde ai nevoie, cu ajutorul serviciilor de curierat, in cel mai scurt timp. Plata este ramburs.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea semiplanetarei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura