Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 133705

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 133705
Cod produs
RMO2JG39-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta punte Carraro 133705 este cea mai buna selectie pentru utilajul tau! Conceputa si imbunatatita in cadrul atelierelor Original Carraro, piesa indeplineste drastice criterii de selectie, fiind permanent disponibila pe rafturile noastre si foarte usor de livrat!
Depozitul nostru este un tablou de mari proportii, in care sunt structurate o varietate de piese de schimb, aplicabile tuturor categoriilor de utilaje! Piesele noastre indeplinesc criterii drastice de selectie, ca modalitate a noastra de a le oferi clientilor un suport cu adevarat folositor in activitatea de productie!

Avem produse de top, perfecte pentru utilajul tau!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 133705 este prelucrata dintr-un aliaj metalic foarte dur, conceput sa reziste la exploatare intensa! Are un rol esential pentru sistemul de directie al utilajului si asigura transferul motor de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Detine si un manson de cauciuc, cu ajutorul caruia articulatia sferica primeste protectie!

Produsele noastre vin cu ceva in plus!
Ceea ce vei obtine in plus atunci cand cumperi de la noi este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta! Acest concept a fost creat din dorinta de a le oferi clientilor nostri ajutorul de care au, cu adevarat, nevoie! Comunicarea si atasamentul fata de ei ne ajuta sa le intelegem nevoile, sa le oferim timpul nostru, cunostintele si experienta, si, in sfarsit, rezolvarea problemelor!
• Apeleaza-ne degraba si fa-ne cunoscuta situatia ta!
• Te ajutam inca de la primul apel - utilajul tau are nevoie de elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand treci prin defectiuni mai grave, care impun imobilizarea utilajului tau, venim catre tine, oriunde ai fi, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Aceasta bieleta punte Carraro 133705 este o piesa pe care o poti cumpara cu toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta punte Carraro 133705 atunci este momentul sa ne suni sau sa depui o cerere pe site-ul nostru! Noi ne grabim cu expedierea produselor, asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor!
Produsele noastre ajung oriunde in tara, cu plata la livrare, sau pot fi ridicate direct din sediul nostru, daca esti prin zona!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!
Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: RMO2JG39-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura