Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 133705

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 133705
Out Of stock
Descriere
Un pivot punte Carraro 133705 poate fi solutia cea mai la indemana atunci cand utilajul tau prezinta simptome de defectiune pe la piesele de transmisie. Piesa este extrem de rezistenta, a fost produsa intr-unul dintre studio-urile tehnice Original Carraro si proiectata pentru a putea fi folosita in siguranta.

Un pivot pentru punte Carraro 133705 este facut dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat de cei mai buni profesionisti. Piesa ajuta la echilibrarea perfecta a utilajului si la sustinerea lui in siguranta, cat mai mult timp. Se regaseste chiar acum si pe stocul nostru si ar putea fi livrata oricand, pentru ca tu sa poti avea o activitate fara intreruperi. Noi stim foarte bine cat de important este pentru tine sa fii sustinut tehnic si sa te poti baza pe informatii reale/ pretioase in mentinerea in functiune a utilajului.

Din dorinta de a sprijini forta de munca din Agricultura si Constructii, am reusit sa intretinem depozitul nostru cu cele mai bune piese de gen si sa asiguram livrarea lor imediata catre muncitori. Depozitul a devenit cartea noastra de vizita, un mic univers tehnic, unde se pot gasi absolut toate categoriile de piese pentru utilaje.
Comportamentul nostru fata de clienti a devenit din ce in ce mai ofertant. Clientii nostri beneficiaza de o conexiune foarte profitabila cu echipa noastra, prin serviciul nostru gratuit de consultanta. Practic, oricand ai intrebari si nelamuriri despre utilajul tau, aici cineva iti va raspunde cu drag si te va ajuta sa intelegi particularitatile modelului tau.
Astfel, vei ajunge sa intretii mai bine piesele de schimb si vei castiga timp si, evident, bani, investind pe termen lung.

Acest pivot punte Carraro 133705 poate fi cumparat cu maxima incredere. In primul rand, el detine o garantie pentru o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica. In al doilea rand, oricare ar fi problema intampinata de tine la achizitionarea unui produs, noi te vom ajuta sa o rezolvi. Apeleaza tot timpul la agentii nostri, atunci cand nu esti sigur daca faci ceea ce trebuie.

Metoda de livrare este extrem de simpla. In primul rand plaseaza comanda ta, ori la telefon, ori direct de pe site. Ulterior, agentii nostri deruleaza rapid procedurile pentru a-ti trimite piesa. De obicei, curierul ajunge in aproximativ 24 de ore, iar plata se face la livrare.
Nu uita ca, daca utilajul tau are defectiuni grave sau este imobilizat, noi putem sa te ajutam. De-a lungul timpului, am adunat profesionisti din mai multe zone ale tarii, cu care colaboram. Ei pot veni sa te intampine la fata locului, pentru a-ti oferi asistenta tehnica, in cel mai scurt timp.

Daca te-ai gandit cumva sa montezi singur un pivot, ei bine, s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee. Noi recomandam, cu fermitate, ca toatele piesele sa fie montate exclusiv in service-uri, alaturi de profesionisti cu experienta.
Dincolo de ideea ca improvizatiile ar putea fi periculoase pentru tine, afla ca vor fi cu siguranta periculoase pentru piesele de schimb. Montate gresit, acestea vor avea o viata extrem de scurta, iar tu vei fi nevoit sa faci alte investitii, intr-un timp mult mai scurt.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: FECX4OH3-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura