Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 133705

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 133705
Cod produs
YCA1H8LW-D
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa planetara punte Carraro 133705 merita toata atentia ta! Provine dintr-un mediu de top, care certifica calitatea acesteia! Este o piesa valoroasa pentru utilajul tau, fabricata in uzine celebre, purtand marca Carraro. Venita tocmai din Italia, e mai hotarata ca oricand sa arate ce poate! Si poate! Fara indoiala, este o alegere inteleapta, care-ti va aduce extrem de multe beneficii! Aceasta bucsa nu are slabiciuni, reusind sa-si indeplineasca misiunea cu succes! Tratamentul termic care i s-a aplicat a calit-o si a facut-o produsul exceptional din prezent!

Nu promitem niciodata daca nu putem sa facem! Calitatea serviciilor noastre, cat si a produselor pe care le detinem in depozit, vorbeste de la sine! Reinnoim constant stocurile si ne documentam mereu despre noi piese! Daca nu avem, aducem! Nu te lasam la greu! Da-ne un semn si spune-ne ce iti doresti! Nu avem un pestisor de aur, dar ne preocupam de dorintele utilajului tau!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 133705 deosebita tine pasul cu utilajul tau!

Supus unei activitati intense, utilajul poate intampina dificultati! In cel mai fericit caz, putem vorbi despre o usoara uzura. O situatie total nefericita apare atunci cand o piesa importanta este defecta! Aceasta bucsa planetara punte Carraro 133705 preia uzura dintre planetara si fuzeta! Este un rol deosebit, care o transforma intr-un produs esential, fara de care utilajul tau nu poate sta!

Produsele noastre de calitate nu raman in urma!

Atunci cand iei legatura cu noi, ne simtim mandri pentru onoarea acordata! Suntem o echipa de oameni fantastici, care impartasesc pasiunea pentru acest domeniu deosebit, al pieselor de schimb si al utilajelor performante! O familie extinsa, pregatita sa te primeasca in sanul ei! Daca inca nu ne cunosti, acum ai ocazia perfecta! Serviciul de consultanta gratuita asteapta un apel din partea ta! Nu te obosi si stresa, cautand informatiile pe internet sau intreband in stanga si-n dreapta! Afla-le direct dintr-o sursa sigura! Contacteaza-ne!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 133705 face o echipa nemaipomenita cu certificatul ei de garantie! Il lauda ca acopera eventualele defectiuni din fabrica, pentru o perioada de 6 luni. Este un aspect important!

Site-ul nostru e o comoara! Nici depozitul nu se lasa mai prejos! Aceasta bucsa planetara punte Carraro 133705 coboara de pe raft si pleaca direct spre tine, prin intermediul serviciului de curierat rapid! Are la dispozitie aproximativ 24 de ore sa ajunga la destinatie. Nu se joaca! Se va tine de cuvant!

Utilajul tau are nevoie de atentia si grija ta! Ofera-i servicii specializate, cap-coada! Nu e suficient sa intri in posesia unei piese de top, daca nu stii ce sa faci cu ea si bajbai! Alege un montaj profesionist! Totul va decurge ca la carte! Te indrumam oricand!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura