Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 142760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 142760
Cod produs
E1V7CF65-D
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta bucsa planetara punte Carraro 142760 orice munte pare o joaca! Isi asuma ea dificultatile ce pot sa apara intre fuzeta si planetara, garantandu-i utilajului tau o zi de lucru linistita! Spune-i spaima uzurii, daca vrei! Ea isi cunoaste foarte bine rolul si are grija sa il indeplineasca intocmai! Prelucrata dintr-un fier moale, este expusa apoi unui tratament termic, care asigura produsului finit o rezistenta deosebita si o durabilitate aparte. Tot procesul de fabricatie se realizeaza in cele mai vestite uzine din Italia, renumite pentru calitatea pieselor.

Suntem pregatiti sa iti facem cunostinta cu cele mai speciale piese de schimb! Atent selectionate, se afla astazi pe rafturile noastre! Depozitul in care se afla, este o sursa inepuizabila de produse de top, toate dornice sa iti arate maiestria lor! Utilajul tau depinde de alegerile pe care le faci, asa ca nu il dezamagi! Contacteaza-ne!

Specialistii recomanda cu tarie aceasta bucsa planetara punte Carraro 142760 exceptionala!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 142760 si-a castigat respectul, prin calitatea de care da dovada, dar si datorita importantei rolului pe care il detine. Misiunea ei este de a prelua uzura dintre planetara si fuzeta, oferindu-i utilajului tau toate conditiile pentru a functiona corespunzator! Bucsele functioneaza in general, prin frecare si forta si sunt supuse unei presiuni majore. Cu cat aceasta piesa este mai rezistenta, cu atat durata de functionare a utilajului tau se mareste.

Nu te da peste cap! Suntem aici pentru tine!

Sursele de informare sunt diverse si usor accesibile. Insa, nu ai garantia ca toate sunt de incredere. O informatie gresita te poate plasa pe un drum eronat. Te poate face sa investesti inutil si te poate face sa consumi energie si timp. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si iti ofera o informare corecta! Contacteaza-ne!

Ne dorim ca aceasta colaborare sa fie una fructoasa! Pentru ca acest lucru sa se intample, avem grija sa eliminam orice piedica ce poate sa apara. Nu lasam o astfel de bucsa planetara punte Carraro 142760 singura, ci o trimitem cu un certificat de garantie de 6 luni, care are in vedere eventuale defectiuni din fabrica.

Suntem usor de gasit! Ai toate datele de contact pe site. Imediat ce te-ai decis pentru o piesa de schimb, o pregatim pentru livrare. Aceasta bucsa planetara punte Carraro 142760 nu face mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Daca te afli prin zona, te asteptam sa ne cunoastem!

Un profesionist se va implica si va executa montajul ca la carte! Piesele au nevoie de o fixare potrivita, nu de una superficiala sau nepriceputa. Activitatea utilajului tau depinde de acest aspect, dar si integritatea produsului. Te putem indruma oricand catre un specialist!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura