Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 391475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 391475
Cod produs
TUNFK0DE-D
Out Of stock
Descriere
O astfel de bucsa planetara punte Carraro 391475 reprezinta o dovada de necontestat, a calitatii superioare, pe care o promoveaza marca Carraro! Oferindu-i utilajului tau un asemenea aliat, nu faci decat sa ii sporesti puterea de functionare, motivandu-l sa lucreze la capacitate maxima!

Piesa a beneficiat de un proces de fabricare complex si a trecut toate testele la care a fost supusa. Uzinele din Italia sunt renumite pentru produsele exceptionale pe care le realizeaza, iar aceasta bucsa nu face exceptie! Este intarita printr-un procedeu special de calire, astfel incat, sa devina extrem de rezistenta.

Te invitam sa arunci o privire pe site-ul nostru! Sau de ce nu, daca esti prin zona, sa ne faci o vizita la sediu! Mii de piese de schimb te asteapta, gata sa ii schimbe viata utilajului tau! Toate sunt de calitate superioara, aduse din cele mai indepartate colturi, familiarizate cu cele mai riguroase procese de fabricatie!

Bucsa planetara punte Carraro 391475 - o muza incredibila pentru al tau utilaj!

Desi piesele de schimb au durata de utilizare limitata, facand parte din categoria consumabilelor, viata lor este intensa! Au roluri care mai de care si traiesc o senzatie uimitoare, de implinire, atunci cand trag cot la cot, alaturi de utilajul tau, obtinand rezultate deosebite in fiecare zi! O astfel de  bucsa planetara punte Carraro 391475 speciala, va prelua uzura dintre planetara si fuzeta! Importanta acesteia nu poate fi contestata, asa ca, iti recomandam sa faci cele mai bune alegeri!

O astfel de bucsa extraordinara se va face remarcata imediat!

Deschidem tolba cu minunatii! Special pentru tine! Pana si Mos Craciun ar fi gelos pe sacul nostru, incarcat pana la refuz, cu detalii tehnice pretioase, solutii viabile si recomandari de top! Nu lipsesc nici indrumarile profesioniste si atitudinea prietenoasa! O intreaga echipa asteapta un semn din partea ta! Apeleaza cu incredere la serviciul de consultanta! Este gratuit!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 391475 are un drum frumos in fata! E pregatita sa depaseasca orice obstacol si pentru asta, se bazeaza pe toata rezistenta ei, dar si pe un certificat de garantie, pentru defectiuni din fabrica, valabil 6 luni.

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 391475 fasneata se bucura de o atentie deosebita din partea noastra si de o pregatire speciala pentru drum! Dupa ce plasezi comanda folosind datele de contact de pe site, piesa ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Serviciul nostru de livrare rapida se va asigura ca vei intra in posesia produsului dorit intr-un timp cat mai scurt!

Un montaj reusit depinde de tehnica aplicata si de calitatea serviciilor! Un profesionist va stii tot timpul ce are de facut, fara sa aduca prejudicii produsului nou achizitionat. Daca nu cunosti o persoana atestata, iti putem recomanda noi un specialist! Contacteaza-ne!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura