Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 139169

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 139169
Out Of stock
Descriere
Un pivot punte Carraro 139169 este cea mai buna recomandare pentru tine, daca trebuie sa faci imbunatatiri pe la piesele de transmisie. Acest pivot pentru punte Carraro 139169 a primit review-uri excelente si se afla in depozitul nostru, pregatit de livrare in toate colturile tarii.

Experienta noastra in domeniu ne-a invatat sa intretinem depozitul nostru aprovizionat numai cu piese de inalta calitate. In timp, am reusit sa devenim un suport real pentru utilizatorii de utilaje din agricultura si constructii.

Contacteaza-ne! Ai numai de castigat!
Cunoscandu-ne mai bine clientii, am ajuns sa intelegem nevoile lor, asa ca am implementat un serviciu gratuit de consultanta pentru toti cei care cumpara de la noi. Serviciul nostru este un alt fel de ajutor acordat utilajelor, intrucat muncitorii pot intra in legatura cu noi oricand pentru a cere orice fel de informatie despre mentenanta lor.

Suntem pregatiti sa te ajutam chiar si atunci cand utilajul tau sufera defectiuni mai grave sau este imobilizat. Colaboratorii nostri profesionisti din diverse zone ale tarii vor veni sa iti ofere asistenta tehnica la fata locului.

Cumpara cu toata increderea acest pivot punte Carraro 139169, intrucat odata cu el vei primi si factura, si certificat de garantie. Garantia se extinde pe o perioada de 6 luni si acopera defectele din fabrica.
Pentru orice situatie neplacuta sau alte intrebari, nu ezita sa vorbesti cu noi. Ai curaj si comunica toate nelamuririle tale si vei fi placut surprins. Vei afla lucruri foarte utile despre modelul tau de utilaj si cum poti sa ajuti la intretinerea lui pe termen lung.

Agentii nostri asteapta comenzile tale direct la telefon sau on-line, pe site-ul nostru. Ei stiu sa fie eficienti, asa ca inainteaza degraba procesul de livrare. Coletul tau poate ajunge la tine, prin curier, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs.
Avem si clienti carora le face placere sa ne viziteze personal, sa cunoasca agentii si sa se consulte cu ei. Este alegerea ta daca vrei sa vii la sediul nostru pentru a ridica personal produsele tale.

Ai grija ca montajul unui pivot punte Carraro 139169 sa se faca intr-un atelier de specialitate! Nu te grabi sa improvizezi si nici nu te duce acolo unde nu iti pui toata increderea. Afla ca un montaj incorect poate duce la uzura prematura a pivotului, iar tu vei fi nevoit sa faci o noua investitie si sa pierzi timp pretios. In ritmul acesta, afacerea ta va avea numai de suferit.
Tine cont de sfatul nostru si mergi cu utilajul intr-un service, invata cum se intretine bine piesa de schimb si fii permanent in legatura cu noi. Vei fi placut surprins de rezultatele investitiei pe termen lung.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: GPXN1RD7-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura