Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 135380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 135380
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este super bine intretinut cu cele mai bune piese de gen, devenind cartea noastra de vizita, un univers tehnic ce sustine activitatea voastra de productie. Un pivot punte Carraro 135380 face parte dintre acele piese de transmisie responsabile cu echilibrul si sustinerea in siguranta a utilajului.

Acest pivot pentru punte Carraro 135380 este o piesa extrem de recomandata, ce se bucura de un trafic intens catre clientii nostri. A fost produs intr-un studio marca Original Carraro, lucrat de catre profesionisti dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic, testat indelungat pentru siguranta utilizatorilor. Situatia aceea in care pivotul se rupe are cele mai mici sanse sa ti se intample! Super rezistent si sigur, pivotul se regaseste chiar acum pe stoc si poate fi livrat in orice zona din tara.

Atasamentul nostru fata de clienti este unul deosebit de special.
Pentru a le veni in ajutor in cele mai neplacute situatii, dar si pentru a le oferi variante de intretinere corecta ale utilajelor, am lansat un serviciu gratuit de consultanta.
Fie ca au aparut defectiuni, fie ca sunt imobilizati sau doar vor sa afle lucruri noi despre modelul lor, fiecare client are dreptul de a intra in legatura cu angajatii nostri, pentru a cere ajutorul!

Un pivot punte Carraro 135380 poate fi cumparat cu incredere, intrucat detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Piesele tale de schimb pot avea o durata foarte lunga de viata, daca vei respecta cativa pasi in intretinerea lor. Nu uita sa vorbesti cu agentii nostri despre utilajul tau. Ai putea afla cele mai neasteptate lucruri despre cum se comporta si care sunt particularitatile lui in procesul acesta de mentenanta.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot punte Carraro 135380, plaseaza comanda ta la telefon. Poti, de asemenea, sa faci o comanda on-line, din site-ul nostru. Vom fi bucurosi sa intram in legatura cu tine si sa inaintam procedurile de livrare. De obicei, produsele noastre ajung la clienti in aproximativ 24 de ore de la comanda, cu plata la livrare.
Unii dintre clientii nostri prefera sa ridice personal comenzile lor, iar in acest caz, ii asteptam cu drag la sediul nostru.

Treaba asta cu montajul se adreseaza exclusiv profesionistilor din atelierele de specialitate. Mergi cu incredere intr-un cadru specializat, in primul rand pentru siguranta ta, dar la fel de mult si pentru siguranta piesei de schimb. Pentru a monta corect un nou element pe utilaj, ai nevoie si de conditii specifice, si de multa experienta. Intr-o generatie care a evoluat considerabil pe zona tehnica si tehnologica, ai incredere in personalul calificat si fii convins ca, daca montajul nu s-a efectuat corect, piesa de schimb va avea de suferit. Decat sa fii nevoit sa o schimbi din nou, pentru ca s-a uzat prematur, mai bine urmeaza, in mod firesc, toti pasii.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 5HWEOV9L-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura