Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru punte Carraro 135380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 135380
Cod produs
UP5Y26ZC-B-AC
Out Of stock
Descriere
Daca acest cap de bara complet punte Carraro 135380 este esential pentru reparatia utilajului tau, sa stii ca il gasesti in depozitul nostru. Pentru clientii nostri, am adus in depozit un intreg univers al pieselor de schimb! Vorbeste cu noi pentru a stabili detaliile comenzii tale.

Daca ai si un necesar tehnic pregatit… cu care nu stii ce sa faci, contacteaza-ne. Piesele noastre de schimb sunt piese de calitate. Hai sa vorbim si sa ne spui cu ce piese de schimb te putem sustine in activitatea ta!

Cap de bara complet punte Carraro 135380 - o piesa originala Cararro, ideala pentru o reparatie de durata!
Componenta este de calitate superioara, intrucat este fabricata dintr-un metal special tratat pentru a rezista un timp indelungat uzurii si impotriva agresiunii factorilor externi. Aceasta asigura conectarea cilindrului de directie cu fuzeta, facand astfel posibila miscarea de virare a rotilor. Articulatia sferica se poate uza prematur din cauza impuritatilor care patrund prin mansonul deteriorat. Articulatiile bieletei sunt importante pentru sistemul de directie, uzura acestora putand sa scoata din functiune componenta.

Acest cap de bara punte pentru Carraro 135380 se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau, pentru ca are rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Intreaba-ne! Consultanta noastra este gratuita!
Daca nu esti sigur ca acest produs este compatibil cu utilajul tau, inainte de a plasa orice comanda, poti beneficia de consiliere tehnica gratuita. Aceasta este oferita de colegii nostri de la departamentul de Identificari.

Ce trebuie sa faci? Ii contactezi telefonic si le transmiti cateva informatii despre utilajul tau. Apoi, ei te ajuta cu identificarea piesei de care acesta are nevoie.

Adreseaza-le cu incredere intrebarile tale!

Cap de bara complet punte Carraro 135380 are o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabricatie. Aceasta va ramane valabila timp de 6 luni de la achizitionare.

Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Pentru ca stim cat de multa nevoie are utilajul tau de piesele de schimb cumparate, livrarea se face rapid si eficient. Produsele noastre ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.

Daca doresti sa-ti ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Ce ai mai avea de facut?! Poti sa completezi o cerere pe site sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe pagina noastra de internet!

Vorbeste cu noi, iar piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie, ajung la tine foarte repedeee!

Anvelopele utilajului tau pot suferi o uzura prematura in situatia in care unghiul de fuga al rotilor nu este reglat corect. Exactitatea reglajului este esentiala, intrucat determina precizia directiei utilajului.

Daca doresti ca montajul sa fie efectuat in conditii optime, este necesara verificarea integritatii urechii de prindere a fuzetei si a functionalitatii sistemului de prindere a capatului de bara. Daca acestea sunt uzate, partea filetata se poate reteza, cauzand un tip de avarie neacoperit de garantie.

Pentru a fi sigur ca acest lucru nu se intampla, contacteaza un specialist. Te putem pune in contact cu mecanicii nostri colaboratori. Acestia se vor deplasa la adresa ta, indiferent unde te afli. Mai multe detalii la telefon.

Specificatii tehnice

• Filet dintre bieleta si cap de bara: M24x1.5mm, filet de dreapta. Lungime filet 75mm
• Con cap de bara: 23.5-26mm
• Filet cap de bara: M20x1.5mm, filet de dreapta
• Filet bieleta la insurubarea in cilindru directie: M22x1.5mm, de dreapta. Lungime filet 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura