Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru punte Carraro 130436

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 130436
Cod produs
N29MCYEG-B-AC
Out Of stock
Descriere
Componentele utilajului tau s-au uzat? Nu iti face griji, te asistam cu un stoc imens de piese de schimb pentru utilajul tau. Daca acest cap de bara complet punte Carraro 130436 este esential pentru reparatia vehiculului tau, ni-l poti solicita acum! Il gasesti in depozitul nostru, alaturi de mii de alte piese de schimb, toate aduse pentru utilajele tale.

Componenta este fabricata dintr-un metal tratat special pentru a rezista factorilor externi, uzurii in special. Piesa este cea care asigura conectarea cilindrului de directie cu fuzeta, pentru a realizare miscarea de virare a rotilor.

In timp insa, uzura poate afecta articulatiile bieletei si ale capatului de bara. Mansonul de cauciuc se poate deteriora, provocand uzura articulatiei sferice din cauza impuritatilor patrunse.
Iar pentru aceste situatii… suntem noi aici! Contacteaza-ne si solicita-ne aceasta piesa de schimb!

Cap de bara complet punte Carraro 130436 - o piesa de cea mai buna calitate!
Capetele de bara sunt componente cheie ale sistemului de directie, precum si ale celui de suspensie. Acestea sunt concepute sa functioneze similar articulatiei soldului, iar cand se defecteaza, suspensia slabeste.

Pentru a beneficia de o reparatie de durata, recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche, stanga si dreapta simultan, cu piese de calitate.

Acest cap de bara complet punte Carraro 130436 - produs original Carraro - se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau, pentru ca are rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.
Intreaba-ne! Consultanta noastra este gratuita!
Daca nu esti sigur ca acest produs este compatibil cu utilajul tau, inainte de a plasa orice comanda, poti beneficia de consiliere tehnica gratuita. Aceasta este oferita de colegii nostri de la departamentul de Identificari.

Ce trebuie sa faci? Ii contactezi telefonic si le transmiti cateva informatii despre utilajul tau. Apoi, ei te ajuta cu identificarea piesei de care acesta are nevoie.

Adreseaza-le cu incredere intrebarile tale!

Cap de bara complet pentru punte Carraro 130436 are o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabricatie.

Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Pentru ca stim cat de multa nevoie are utilajul tau de piesele de schimb cumparate, livrarea se face rapid si eficient. Produsele noastre ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.

Daca doresti sa-ti ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Ce ai mai avea de facut?! Poti sa completezi o cerere pe site sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe pagina noastra de internet!

Vorbeste cu noi, iar piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie, ajung la tine foarte repedeee!

Capul de bara se infileteaza usor. Se regleaza corect unghiul de fuga al rotilor, pentru o directie precisa, astfel evitand uzura prematura a anvelopelor. Este necesara verificarea integritatii urechii de prindere a fuzetei. In cazul in care urechea de prindere s-a ovalizat si prinderea capatului de bara nu se mai face fix, partea filetata a acestuia se poate reteza (avarie neacoperita de garantie).

Se recomanda ca montajul sa fie realizat de catre un personal calificat. Mecanicii nostri colaboratori iti pot oferi servicii tehnice eficiente si de calitate. Acestia se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului tau. Pentru mai multe informatii si detalii, vorbeste cu noi!

Specificatii tehnice

• Filet dintre bieleta si cap de bara: M24x1.5mm, filet de dreapta. Lungime filet 75mm
• Con cap de bara: 23.5-26mm
• Filet cap de bara: M20x1.5, filet de dreapta
• Filet bieleta la insurubarea in cilindru directie: M22x1.5mm, de dreapta. Lungime filet 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura