Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru punte Carraro 133580

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 133580
Cod produs
6HGDB49U-B-AC
Out Of stock
Descriere
Fie soare, fie ploaie, in depozitul nostru gasesti piese de schimb de calitate. Daca cauti acest cap de bara complet punte Carraro 133580 - vorbeste cu noi! Piesa de schimb este una de cea mai buna calitate, originala Carraro si o gasesti pe rafturile depozitului nostru.

Ai nevoie si de servicii tehnice?! Contacteaza-ne, pentru ca impreuna putem gasi acele solutii tehnice care sunt adecvate nevoilor activitatii tale. Vei avea in noi un partener de incredere!

Alege cu incredere acest cap de bara complet punte Carraro 133580 - o piesa de schimb rezistenta!
Capul de bara realizeaza conectarea fuzetei cu cilindrul de directie, asigurand miscarea de virare a rotilor. Uzura poate cauza daune la nivelul articulatiilor bieletei sau al capatului de bara. Avarierea mansetei de cauciuc pemite patrunderea impuritatilor, ceea ce se traduce prin uzura articulatiei sferice. Nu iti face insa griji, aceasta componenta este fabricata dintr-un metal tratat pentru a rezista factorilor externi si uzurii.

Acest cap de bara complet punte Carraro 133580 se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau, pentru ca are rezistenta crescuta la uzura si socuri!

Intreaba-ne! Consultanta noastra este gratuita!
Daca nu esti sigur ca acest produs este compatibil cu utilajul tau, inainte de a plasa orice comanda, poti beneficia de consiliere tehnica gratuita. Aceasta este oferita de colegii nostri de la departamentul de Identificari.

Ce trebuie sa faci? Ii contactezi telefonic si le transmiti cateva informatii despre utilajul tau. Apoi, ei te ajuta cu identificarea piesei de care acesta are nevoie.

Adreseaza-le cu incredere intrebarile tale!

Acest cap de bara complet pentru punte Carraro 133580 are garantie. Aceasta este valabila timp de 6 luni de la cumparare.

Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Pentru ca stim cat de multa nevoie are utilajul tau de piesele de schimb cumparate, livrarea se face rapid si eficient. Produsele noastre ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.

Daca doresti sa-ti ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Ce ai mai avea de facut?! Poti sa completezi o cerere pe site sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe pagina noastra de internet!

Vorbeste cu noi, iar piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie, ajung la tine foarte repedeee!

Componenta se infileteaza usor. Pentru ca montajul sa fie realizat fara probleme ulterioare, este indicata verificarea integritatii urechii de prindere a fuzetei. In cazul in care aceasta nu se afla in conditii bune si prinderea capatului de bara nu se face fix, este posibil ca partea filetata a acestuia sa se avarieze. Aceasta dauna nu este acoperita de garantie.

In plus, unghiul de fuga al rotilor trebuie reglat cu exactitate, intrucat determina precizia directiei. Daca este reglat corect, anvelopele se vor uza mai greu.

Pentru a fi sigur ca garantia ta va ramane valabila, suna un specialist. Mecanicii nostri parteneri sunt disponibili pretutindeni si sunt la doar un apel distanta de a-ti oferi serviciile necesare. Informatii suplimentare primesti la numerele afisate.

Specificatii tehnice

• Filet dintre bieleta si cap de bara: M24x1.5mm, filet de dreapta. Lungime filet 75mm
• Con cap de bara: 23.5-26mm
• Filet cap de bara: M20x1.5mm, filet de dreapta
• Filet bieleta la insurubarea in cilindru directie: M22x1.5mm, de dreapta. Lungime filet 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura