Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 146832

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146832
Out Of stock
Descriere
Pe pagina acestui pivot punte Carraro 146832 vei gasi detalii aparte despre una dintre cele mai fiabile piese de schimb, extrem de bine cotata. Acest pivot este o piesa de transmisie pe care ne straduim sa o aducem permanent pe stoc, intrucat inregistreaza foarte multe cereri.
Renumit pentru rezistenta lui, este mai mereu pe lista de cumparaturi a utilizatorilor din agricultura si constructii.

O piesa super rezistenta, o investitie pe termen lung!
Un astfel de pivot pentru punte Carraro 146832 este fabricat dintr-un aliaj de inalta calitate, ce a fost testat termic, pentru o mai buna siguranta si rezistenta la conditii grele de munca. Acest pivot punte Carraro 146832 are un rol extrem de important in functionarea utilajului: mentine echilibrul perfect si sustine toata greutatea lui, ajutand si la o virare eficace.

Experimenteaza serviciile noastre de consultanta si vei aprecia calitatea lor!
Alaturi de noi beneficiezi de o experienta completa, intrucat avem un depozit dotat cu produse de ultima generatie, insa el este mijlocit de o echipa de oameni extrem de implicati in nevoile clientilor.
Iti oferim mai mult decat piese de schimb inalt calitative. Completam cu metode corecte de implementare si intretinere si contribuim la dezvoltarea afacerii tale, prin serviciul de consultanta gratuita. Fie ca ai nevoie de cateva recomandari, fie ca ai nevoie de reparatii urgente pe teren, noi suntem gata sa gasim o solutie in favoarea ta.

Un pivot punte Carraro 146832 nu iti va da batai de cap, poti sa-l cumperi cu incredere, intrucat detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Situatiile neplacute, desi sunt extrem de rare, te sfatuim sa le rezolvi alaturi de noi. Intotdeauna vom gasi o solutie in favoarea ta.

Poti comanda un pivot punte Carraro 146832 printr-un apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Sau poti inregistra o cerere direct in site. Expedierea produselor este una alerta, pentru ca utilajul tau sa beneficieze cat mai curand de reparatii. In general, produsele noastre ajung la destinatie in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs.
Ne poti vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti, daca iti doresti sa ridici chiar tu produsele comandate.

Ofera importanta cuvenita acestui pas, primul de altfel in intretinerea corecta a pieselor de schimb: un montaj corect. Toti clientii nostri primesc recomandarea ferma de a expune utilajele lor exclusiv in ateliere de specialitate.
Evita serviciile indoielnice, pentru a nu compromite investitia ta, iar daca nu stii unde sa te duci, te ajutam sa gasesti cea mai buna varianta in zona ta. Apeleaza-ne oricand pentru recomandari.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: 4U1RGYV9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura