Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 135380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 135380
Cod produs
8TCOD6SV-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta punte Carraro 135380 este o alegere ideala, o piesa etalon intre cele de transmisie, conceputa sa reziste la exploatare intensa, in cadrul atelierelor Original Carraro! Este o piesa la achizitionarea careia trebuie sa fim atenti, intrucat integritatea ei pe termen lung este esentiala, fiind responsabila cu modalitatea in care rotile vireaza!

Depozitul nostru este o lume tehnica in care gazduim piese de schimb de top, prelucrate impecabil, dupa cele mai moderne metode! In plus, angajatii nostri sunt pregatiti sa raspunda oricand solicitarilor tale, devenind parteneri de lung parcurs in activitatea pe care o intreprinzi!

Ai incredere in produsele noastre de top!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 135380 este produsa dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa si joaca un rol esential pentru sistemul de directie! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capetele de bara de la roti!
Detine si un manson de cauciuc, facut sa protejeze articulatia sferica!

Te ajutam sa iesi din orice impas!
Pretuim foarte mult timpul tau si cunoastem in detaliu ce inseamna fiecare zi de munca pierduta! Ne grabim sa rezolvam defectiunea utilajului tau, insa o facem pe termen lung! O defectiune ce recidiveaza in timp scurt este rezultatul unei intretineri necorespunzatoare. Alaturi de noi vei intelege pasii corecti pentru mentenanta utilajului pe care il conduci si iti vei imbunatati rutina de munca!
• Apeleaza-ne si vom raspunde prompt, fiind gata sa te ajutam!
• Suntem preocupati de o identificare cat mai coerenta, pentru piese de schimb perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne grabim sa ajungem care tine, in orice zona din tara, atunci cand treci prin defectiuni grave, precum imobilizarea utilajului!

Aceasta bieleta punte Carraro 135380 poate fi achizitionata cu toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand te-ai hotarat sa achizitionezi o bieleta punte Carraro 135380 este momentul sa ne suni sau sa depui o cerere pe site! Stim cat de mult conteaza o expediere rapida, asa ca vei primi produsul in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs!
Insa produsul poate fi ridicat si personal, direct din sediul nostru!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si aceasta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 8TCOD6SV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura