Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 642873

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 642873
Cod produs
HFNQ4MZ7-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta punte Carraro 642873 este provenita din cadrul atelierelor Original Carraro si primeste atentia celor mai buni ingineri din lume, fiind astfel un element de transmisie in care poti avea toata increderea!

Daca esti atent la simptomele utilajului tau si descoperi ca anvelopele acestuia se uzeaza prea rapid, iar volanul nu mai este suficient de sensibil, nu mai sta pe ganduri! O bieleta defecta poate fi riscanta pentru orice conducator de utilaje.
Vorbeste cu angajatii nostri si incearca sa accesezi depozitul pe care acestia il administreaza si in cadrul caruia vei gasi echipamente de ultima generatie pentru toate tipurile de utilaje!

Avem piese de schimb si consumabile de top pentru utilajul tau!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 642873 este prelucrata dintr-un aliaj metalic foarte rezistent la exploatare intensa si joaca un rol deosebit in felul in care este efectuat virajul utilajului!
Asigura transferul de putere de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un manson de cauciuc, pentru protejarea articulatiei sferice!

Te scoatem din orice situatie neplacuta! Trebuie doar sa suni!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai nevoie de ajutor!
•            O identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj,    oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Poti sa achizitionezi cu toata increderea o asemenea bieleta punte Carraro 642873 intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta punte Carraro 642873 atunci vorbeste cu noi sau depune o cerere pe site! Ne grabim cu expedierea produselor, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau te asteptam pe la sediul nostru! De aici poti ridica personal coletul tau, facem cunostinta si vorbim despre intretinerea pieselor!

Montajul este un moment hotarator, care poate determina tot felul de schimbari in evolutia piesei, in functie de cum este el efectuat! Un montaj corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate sporita! Pe cand un montaj gresit compromite in cel mai scurt timp investiile tale! Alegerea iti apartine, insa daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte sigure!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30 mm.
• Lungimea totala este de 210 mm.

Codul produsului: HFNQ4MZ7-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura