Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 146833

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146833
Cod produs
3RWMKIH0-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta punte Carraro 146833 este o creatie tehnica de top, prelucrata in cadrul atelierelor Original Carraro. Un etalon intre piesele de transmisie, care inregistreaza cele mai multe solicitari, peste tot in tara.
Produsul indeplineste criteriile noastre de selectie, motiv pentru care este permanent gazduit pe rafturile noastre.

Depozitul nostru este o platforma tehnica de ultima generatie, care gazduieste echipamente pentru toate categoriile de utilaje. In plus, alaturi de noi vei intalni o echipa de tineri pregatiti sa raspunda solicitarilor tale, oricare ar fi defectiunea.

Avem produse de top, super fiabile si rezistente in timp! Apeleaza agentii nostri!
O asemenea bieleta pentru punte Carraro 146833 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa. Are un rol esential in sistemul de directie! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, disponibil pentru toti clientii!
Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si felul in care acesta reactioneaza la anumiti stimuli! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti ofera un ajutor concret, personalizat utilajului pe care il conduci!

• Apeleaza-ne cu indrazneala, intrucat raspundem prompt si actionam pentru tine!
• Pretuim foarte mult modalitatea in care se face identificarea unei piese de schimb! Utilajul tau are nevoie de un element 100% compatibil!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem dispusi sa ne deplasam la fata locului, pentru interventii de urgenta, atunci cand treci prin defectiuni grave, precum imobilizarea!

Aceasta bieleta punte Carraro 146833 este o piesa in care poti avea toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Aceasta bieleta punte Carraro 146833 este foarte usor de achizitionat! Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina.
Ne grabim cu expedierea produselor, exact asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor. Primesti produsul oriunde in tara, cu plata ramburs, sau te asteptam pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si aceasta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30 mm.
Lungimea totala este de 210 mm.

Codul produsului: 3RWMKIH0-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura