Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru punte Carraro 146833

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146833
Cod produs
VKEY5MWL-B-AC
Out Of stock
Descriere
Cauti piese pentru utilajul tau de constructii sau agricol, care ti-ar putea eficientiza activitatile de zi cu zi? Opreste-te! Ai gasit depozitul… visurilor tale, in care sunt mii de piese de schimb de calitate! Da, este vorba despre depozitul nostru in care gasesti si acest cap de bara complet punte Carraro 146833 - o solutie ideala daca uzura a ajuns la piesa utilajului tau! Este un produs de calitate, original Carraro, companie cu traditie in domeniul transmisiilor utilaje.

Ai in pregatire un necesar tehnic? Perfect! Vorbeste cu noi si afla detalii despre piesele de schimb de care ai nevoie.

Cap de bara complet punte Carraro 146833 - un produs realizat dintr-un material rezistent!
Componenta esentiala in sistemul de directie, piesa realizeaza miscarea de virare a rotilor, conectand fuzeta cu cilindrul de directie. Impuritatile pot afecta articulatia sferica doar in masura in care mansonul de cauciuc se deterioreaza.

Partile sistemului necesita o intretinere redusa si au o durata lunga de viata, dar articulatiile bieletei sunt supuse unui uz zilnic, adeseori excesiv.

In situatia in care inlocuiesti aceasta piesa, acest cap de bara complet pentru punte Carraro 146833 se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau. Are o rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara. Piesa este fabricata dintr-un metal calitativ, special tratat pentru a rezista impotriva uzurii!

Nu stii sa identifici care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie? Intreaba-ne!
Inainte de a plasa comanda, in situatia in care nu esti sigur daca acesta este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, poti beneficia de consiliere tehnica.

Ce trebuie sa faci? 1. Ii contactezi telefonic pe colegii nostri de la departamentul de Identificari. 2. Le transmiti cateva informatii despre utilajul tau. 3. Ei iti ofera suport pentru a identifica in mod corect piesa de schimb. Daca este necesar, au si schite pe care ti le pun la dispozitie!

Si, da, acest serviciu de consultanta este gratuit! Contacteaza-ne cu incredere.

Acest produs are garantie pentru defectiunile din fabricatie. Aceasta va ramane valabila timp de 6 luni de zile de la achizitionare.

Certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet.

Fie ca este urgent, fie ca inca… nu arde, noi ne miscam foarte repede! Astfel, piesele noastre de schimb ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.

Daca doresti sa ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Contacteaza-ne si piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie ajung la tine foarte repedeee!

De asemenea, daca preferi, poti sa completezi o cerere pe site!

Pentru o utilizare de lunga durata, iti recomandam sa oferi piesei de schimb un montaj corect efectuat de un specialist.

Apeleaza la personal calificat pentru efectuarea montajului acestui cap de bara, intrucat necesita si un reglaj al unghiului de fuga al rotilor. Acesta determina nivelul de precizie al directiei si poate preveni si uzura prematura a anvelopelor, daca este facut cu exactitate. Daca urechea de prindere s-a ovalizat si capatul de bara nu se mai prinde fix, exista posibilitatea ca partea filetata a acestuia sa se poata reteza, determinand astfel o avarie neacoperita de garantie.

Pentru siguranta si protectia utilajului tau, contacteaza-i pe mecanicii nostri colaboratori. Acestia se afla peste tot in tara si iti pot oferi servicii tehnice direct la punctul de lucru al vehiculului. Suna-ne pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice

• Filet dintre bieleta si cap de bara: M24x1.5mm, filet de dreapta. Lungime filet 75mm
• Con cap de bara: 23.5-26mm
• Filet cap de bara: M20x1.5mm, filet de dreapta
• Filet bieleta la insurubarea in cilindru directie: M22x1.5mm, de dreapta. Lungime filet 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura