Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 131208

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 131208
Cod produs
1ZYSPKVW-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 131208 este unul dintre cele mai rezistente elemente de transmisie, de o calitate indiscutabila! Provine din cadrul atelierelor Original Carraro, unde a fost prelucrata sa reziste celor mai grele viraje, in zile de munca intense!
Rezistenta ei este indiscutabila, intrucat poate fi responsabila de evenimente foarte neplacute daca ajunge sa se uzeze prea repede. Momentul acela cand se desprinde o bieleta de pe bara nu trebuie sa se intample nimanui!

Avem produse de ultima generatie! Poti apela agentii nostri pentru mai multe detalii!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 131208 se prelucreaza dintr-un metal dur si indeplineste un rol esential pentru sistemul de directie! Asigura comanda de virare facand transferul de putere de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roti!!
Detine si un manson de cauciuc, facut sa protejeze mai bine articulatia sferica!

Serviciu gratuit de consultanta pentru toti clientii!
Atunci cand apelezi la serviciile noastre, nu te putem lasa singur! Vei fi asistat pe tot parcursul, pana cand scopul tau va deveni o realitate. Serviciul nostru gratuit de consultanta este o modalitate prin care iti oferim timp, cunostinte si experienta! Toate actiunile noastre pot influenta mult rutina ta de munca, dar si performanta utilajului tau pe termen lung!
• Apeleaza-ne inainte de toate! Vrem sa fim siguri ca intelegem exact nevoile tale!
• Iti pregatim o identificare cat mai clara a piesei necesare! Utilajul tau are nevoie de elemente perfect compatibile!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand treci prin situatii de criza, ne deplasam catre tine, pentru reparatii de urgenta la fata locului, oriunde te-ai afla!

Aceasta bieleta pentru punte Carraro 131208 merita toata atentia si increderea ta pe deplin, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta pentru punte Carraro 131208 atunci este momentul sa vorbim sau sa depui cererea ta pe site! Ne grabim cu expedierea produsului tau, in orice zona din tara, cu plata la livrare!
Poti ridica si personal coletul tau, direct din sediul nostru, daca esti prin zona!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 1ZYSPKVW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura