Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 142255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 142255
Cod produs
WU56FJP9-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta punte Carraro 142255 este o piesa de transmisie etalon, conceputa si imbunatatita in cadrul atelierelor Original Carraro, unde primeste atentia celor mai buni ingineri din lume! Fiind de o calitate inalta, indeplineste criteriile noastre de selectie si este permanent gazduita pe stoc!
Depozitul nostru este o destinatie perfecta pentru fiecare dintre aceia care vor piese de schimb si consumabile moderne, facute anume sa reziste in timp si sa sporeasca performanta utilajului! Mai mult decat atat, prin serviciul nostru de consultanta, vei lua cele mai bune decizii si te vei simti permanent protejat din punct de vedere tehnic!

Avem produse de ultima generatie, perfecte pentru utilajul tau!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 142255 este prelucrata cu stiinta si responsabilitate si asigura rezistenta, fara probleme, la exploatare intensa! Trebuie sa tii cont de acest aspect primordial atunci cand alegi un astfel de element, intrucat calitatea lui este direct proportionala cu siguranta ta! Momentul acela cand se desprinde o bieleta de pe bara nu ar trebui sa se intample nimanui! Produsul detine un manson de cauciuc, conceput pentru protejarea articulatiei sferice!

Avem mai mult decat piese de schimb!
Urmarind un traseu anume pentru remedierea defectiunilor utilajului, serviciile noastre continua sa te surprinda la fiecare pas! Prin serviciul nostru gratuit de consultanta beneficiezi de 100% atentie!
• Apeleaza-ne cu indrazneala si cere toate informatiile necesare! Raspundem imediat si te ajutam in cel mai scurt timp, indiferent care este solicitarea ta!
• Departamentul nostru de identificare face o treaba excelenta, asadar vei primi piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Atunci cand ai nevoie de interventii de urgenta la fata locului, ne deplasam catre tine, oriunde te-ai afla!

Aceasta bieleta punte Carraro 142255 este pe lista elementelor pe care le poti achizitiona cu deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta punte Carraro 142255 atunci vorbeste cu noi sau depune o cerere pe site! Ne grabim cu expedierea produselor, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau te asteptam pe la sediul nostru! De aici poti ridica personal coletul tau, facem cunostinta si vorbim despre intretinerea pieselor!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si aceasta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: WU56FJP9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura