Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru punte Carraro 140272

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 140272
Cod produs
BM81IPQ3-AC
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa-i dam Italiei, ce-i apartine! Nu doar in materie de arta, mancare, situri UNESCO, ci si in materia pieselor pentru utilaje. Sunt si acestea parte din lucrurile frumoase, de calitate pe care aceasta tara le are si le produce. La ce piesa ne referim? Bineinteles, ne referim la una dintre piesele  produse in Italia, de producatorul Carraro: cap bara complet punte Carraro 140272 - evident, o piesa de cea mai buna calitate.

Acest cap de bara este conceput din metal, articulatiile sferice sunt tratate termic, avand manson de cauciuc pentru protejarea articulatiilor.
Capul de bara se livreaza ca ansamblu complet, format din: bieleta de directie, piulita de reglaj si capatul de bara, toate noi, originale Carraro.

Cap bara complet punte Carraro 140272 - o piesa originala la un click distanta!
Daca ai nevoie de aceasta piesa sau de o alta, vorbeste cu noi! Suntem aici pentru tine! Asa ca ne-am gandit sa ne readucem aminte impreuna cu tine care este rolul capului de bara. Hai sa vedem!

Capul de bara are rolul de a conecta cilindrul de directie la fuzetele de directie, realizand virarea rotilor.
Care sunt cateva dintre cele mai frecvente simptome ale unei defectiuni?
- jocul in articulatii, ca urmare a patrunderii impuritatilor in articulatie sau ca urmare a socurilor mecanice.
- retezarea partii filetate a capatului de bara datorita ovalizarii urechii de prindere a fuzetei.
Ai nevoie de un cap de bara? Cu noi, problema ta este ca si rezolvata! Contacteaza-ne si vei gasi la noi aceasta piesa de calitate!

Informatia este putere. Intotdeauna va fi asa. Si, cum nu le putem stii pe toate, este bine sa stim unde sa intrebam! Oferim gratuit serviciul de consultanta! Asteptam intrebarile tale! O mana de ajutor, putina indrumare sunt mereu binevenite mai ales cand sunt obtinute de la cei pasionati din domeniu, cei care activeaza in domeniul pieselor si utilajelor. Da, da! De la noi!

Asa ca, daca nu stii tot despre utilajul tau, nici nu-i nevoie!
Ce nu stii tu, stim noi!  Suntem aici pentru tine in toate acele momente in care ai nevoie de consultanta sau de un partener cu care sa te sfatuiesti! Contacteaza-ne cu incredere si te vom ajuta sa identifici piesele de care ai nevoie & solutiile cele mai bune pentru utilajele tale.

Acest cap bara complet punte Carraro 140272 are certificat de garantie, garantia fiind de 6 luni pentru defectele de fabricatie.
Astfel, in acest termen de gratie nu trebuie sa iti faci alte griji! Suntem alaturi de tine pentru a face cele mai bune alegeri pentru utilajele tale! Contacteaza-ne telefonic pentru a face o comanda sau, daca esti prin zona, te asteptam sa vii direct la depozitul nostru.

Ajungem la tine acolo unde te afli! Si nu doar ca ajungem, ajungem in timp util! Acest cap de bara complet pentru punte Carraro 140272 se livreaza oriunde in tara, cu plata ramburs, in 24 de ore. Piesa din depozitul nostru ajunge direct la tine in cel mai scurt timp! Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere!
Si nu uita: piesa o poti ridica si personal, direct de la sediul nostru!

Atunci cand apelezi la profesionisti, nu ai cum sa dai gres. Ei stiu ce au de facut! Ei stiu ca montarea corecta este foarte importanta pentru utilajul tau. Montajul corect este intotdeauna o investitie. Daca nu cunosti un profesionist pentru montajul pieselor, noi te putem indruma.
Iar pentru o reparatie de durata, recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.
Suntem aici pentru tine si utilajele tale! Ne poti contacta pentru recomandari si informatii!

Specificatii tehnice

Filet bieleta, spre capat de bara: M24x1.5
Lungime filet spre capat de bata: 75mm
Filet spre cilindru directie: M20x1.5
Lungime filet spre cilindru directie: 30mm
Filet cap de bara, spre fuzeta: M20x1.5
Lungime totala: 400mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura