Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru punte Carraro 644224

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 644224
Cod produs
AP7F9DZ8-MI
Out Of stock
Descriere
Un mod excelent de a atinge noi performante in activitatea de productie este sa apelezi la serviciile potrivite si sa-ti iei putin timp pentru a descoperi cateva trucuri de intretinere. Depozitul nostru este un univers tehnic in care vei gasi extrem de multe solutii pentru fiecare defectiune, iar echipa noastra este gata sa te asiste in orice moment! Acest pinion planetar punte Carraro 644224 este o piesa super rezistenta si fiabila, din categoria celor de transmisie! Se afla pe lista tuturor conducatorilor de utilaje, intrucat este o piesa extrem de obisnuita si necesara, pe care ne straduim sa o regasesti permanent pe stoc.
Pinion planetar punte Carraro 644224 - Element super fiabil, cu nenumarate aplicatii!Cere acum o oferta si ai sa te convingi!
Primul criteriu prin care ne-am hotarat sa gazduim o anumita piesa a fost intotdeauna calitatea ei, fiabilitatea si rezistenta! Acest pinion original Carraro a fost conceput de catre o echipa de ingineri cu experienta si super responsabili! Este prelucrat dintr-un metal dur, tratat termic si imbunatatit pentru a rezista socurilor mecanice si celor mai grele conditii de munca! Superputerea unui pinion reductor original este ca transfera eficient cuplul de la planetara catre coroana, in ansamblul reductor!

Suntem gata sa actionam pentru a te scoate din orice situatie!
Echipa noastra este obisnuita sa manifeste un comportament foarte atasat fata de clienti si se implica in toate stituatiile pana cand acestea isi gasesc o rezolvare! Inca din momentul in care ai devenit clientul nostru, iti poti exercita dreptul de a primi asistenta tehnica, in acest caz, gratuita!

• Alaturi de noi vei face o selectie perfect compatibila cu modelul tau
• Te ajutam cu sfaturi, recomandari, iar atunci cand nu stii la cine sa apelezi pentru montaj, iti oferim cele mai sigure contacte in zona ta
• Utilajul tau poate fi ajutat sa functioneze mai mult timp la capacitate maxima, iar noi iti oferim un plan personalizat de intretinere a lui, pe termen lung
• Atunci cand ai nevoie de reparatii, suntem extrem de operativi! Chiar si atunci cand utilajul tau necesita o interventie de urgenta, in caz de imobilizare, venim catre tine. Indiferent in ce zona te afli, te poti baza pe ajutorul nostru
Poti sa achizitionezi linistit un pinion planetar punte Carraro 644224 intrucat detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica! Vei vedea ca aceste situatii sunt foarte putin probabile, insa daca ti se intampla tie, te ajutam sa gasesti o rezolvare favorabila!
Poti sa cumperi un pinion planetar punte Carraro 644224 printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri de vanzari sau poti sa inregistrezi o cerere direct pe site. Noi facem o expediere rapida, iar coletul ajunge in localitatea ta cat mai curand, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs. Daca vrei, poti ridica si personal comanda ta, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Montajul unui pinion butuc este o procedura destul de complexa si trebuie tratata cu responsabilitate! Ar fi bine sa te orientezi catre un atelier de specialitate, unde stii sigur ca primesti servicii de calitate! Persoana care efectueaza montajul trebuie sa mai fi asamblat si alte transmisii finale in trecut! Pozitionarea perfecta a pieselor in ansamblul reductor, lubrifierea si etansarea lui optima, ar trebui sa asigure o exploatare fara probleme o lunga perioada!
Este momentul sa verifici si elementele conexe!
Capul de planetara si coroana de butuc ar trebui verificate cu atentie, intrucat daca au urme de uzura si totusi sunt lasate neschimbate in sistem ar putea provoca si alte daune. De asemenea, simeringurile si oringurile trebuie inlocuite, pentru refacerea etanseitatii transmisiei finale! Se recomanda si verificarea acelor de rulmenti, pentru a asigura o functionare cu o frecare cat mai mica!

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura