Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru punte Carraro 138015

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Carraro 138015
Cod produs
FHR34DS2-AS
Descriere
Acest pinion planetar punte Carraro 138015 este o piesa de transmisie finala care provine dintr-un cadru performant din punct de vedere tehnic, fiind o expresie a calitatii marca Carraro! Este in acelasi timp o investitie profitabila, pe termen lung care intruneste o calitate de calibru major! Fiind prelucrat din metal cu tratament termic, rezistenta acestuia la uzura este sporita! Nici nu am fi putut sa iti sugeram ceva mai inferior din punct de vedere calitativ!
Intr-o industrie in care piesele de schimb se ingramadesc la tot pasul, fii atent in identificarea lor! Asigura-te de fiecare data ca ai de-a face cu produse remarcabile, originale, prelucrate de producatori cunoscuti! In aceste situatii poti cere cu incredere ajutorul agentilor nostri care te vor asista si vor face o selectie sigura! Din toata varietatea asta de piese, ei vor alege una care sa corespunda la fix modelului utilajului tau!

Defectiunea nu are nici o sansa in fata acestui pinion planetar punte Carraro 138015 original!
Fiecare piesa este conceputa si prelucrata in asa fel incat sa exercite un anumit rol! Modul in care il indeplineste este grav influentat de materialele si metodele de prelucrare! Acest pinion face parte din ansamblul reductor, asigurand transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Este un element ce isi exercita rolul intr-o maniera profesionala!

Cu profesionistii alaturi, problemele sunt insesizabile!
Sa treci printr-o problema tehnica alaturi de consultantii nostri este de departe cea mai avantajoasa tactica! Atunci cand impedimentele te coplesesc, apeleaza la cea mai sigura metoda de remediu: serviciul gratuit de consultanta! In acest mod, toata tensiunea si stresul se vor transfera la noi! Te vom ajuta sa identifici problema de la radacina si sa o inlaturi in mod profesional! Serviciile noastre sunt avantajul masinariei pe care o detii!

Daca tot iti prezentam atatea beneficii, ar fi de rasul lumii ca produsele noastre sa iti creeze framantari! De aceea pentru siguranta, acest pinion planetar pentru punte Carraro 138015 beneficiaza de garantie timp de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Fiind familiarizati cu nevoia clientului de a-si primi rapid comanda, acest pinion planetar punte Carraro 138015 se va afla la usa ta in 24 de ore! Indiferent de localitate, aceasta va fi livrata rapid si in siguranta! Plaseaza comanda printr-un apel sau o cerere completata pe site daca esti adept online, iar noi ne vom supune solicitarii!

Mereu cand optezi pentru calitate superioara trebuie sa te asiguri ca o intretii! Creste eficienta piesei si sporeste-i sanatatea, alegand pentru ea o manopera profesionala! Daca nu ai idee incotro sa o apuci, comunica-ne si iti trimitem un contact din zona ta! Pentru ca montajul sa fie demn de lauda, apeleaza la un atelier care sa prezinte documentatie de service!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura