Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru punte Carraro 138015

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 138015
Cod produs
M58EU0AB-A
Out Of stock
Descriere
Daca esti hotarat sa achizitionezi inegalabilul simering punte Carraro 138015 de la noi din depozit, ei bine, ai facut cea mai desteapta alegere! Piesa noastra de schimb este un produs de marca - provine din cadrul atelierelor Original Carraro si poarta, asadar, timbrul calitatii! Promite sa reziste la exploatare intensa si asigura protectia necesara angrenajului din care face parte. Mai specific, creeaza o bariera eficienta in fata daunatorilor din mediul extern, printr-o etanseitate perfecta! Produsul este permanent disponibil pe rafturile noastre, intrucat primeste solicitari consistente!

Este usor sa intri in posesia lui, fiind usor de livrat, chiar daca esti la sute de kilometri departare!
In depozitul nostru ai toate sansele sa te ratacesti printre rafturi, suprins de varietatea echiapamentelor si, bineinteles, de calitatea lor. Oricare ar fi utilajul pe care il conduci, noi dispunem de toate resursele pentru functionarea lui optima! In plus, personajul principal din tot acest decor este chiar echipa noastra! O serie de angajati cu experienta, care isi iubesc munca, stiu sa actioneze personalizat si o fac intr-un timp util, pentru a te scoate din impas. Respectul pe care il avem fata de muncitorii industriei de productie este raspunsul cunostintelor si al experientelor noastre! Am invatat sa oferim timp si sa asitam fiecare client intr-un mod unic! Cea mai mare satisfactie pentru noi este sa vedem rezultate pozitive si sa stim ca am contribuit si noi la ele!

Esti pregatit de o calatorie in lumea noastra tehnica?
Acest simering pentru punte Carraro 138015 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Servicii sigure, consultanta de top!
• Alaturi de noi iti cunosti mai bine utilajul si nevoile lui!
• Aducem orice piesa de schimb, din orice parte a lumii!
• Te ajutam sa intelegi intretinerea personalizata!
• Iti oferim informatii specifice, de ultima ora!
• Intervenim la fata locului, pentru situatii de urgenta!
Serviciul nostru gratuit de consultanta poate fi o usurare pentru tine si un ajutor cu adevarat folositor pe termen lung!

Pe rafturile noastre se gasesc piese de schimb la selectia carora ne-am folosit toate filtrele! Calitatea pieselor nu este un criteriu facultativ, ci se regaseste in fiecare dintre elementele pe care le oferim spre vanzare! In acest caz, un simering punte Carraro 138015 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Trebuie doar sa formezi numarul nostru de telefon si ne punem in miscare! Fie ca ai comandat piese de la noi, fie ca ai nevoie de consultanta, ne grabim sa iti iesim in intampinare! Primesti acest simering punte Carraro 138015 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti prelua chiar tu din sediul nostru, daca ne vizitezi. Apeleaza-ne telefonic, sau completeaza o cerere, pentru inregistrarea comenzii!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:

• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: M58EU0AB-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura