Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Flansa cardan pentru punte Carraro 138015

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 138015
Cod produs
H78ROZVW-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam un produs de top care asigura transferul cuplului de la cardan la pinionul de atac al grupului conic. Flansa cardan punte Carraro 138015 este o piesa de referinta, extrem de fiabila, realizata in Italia. Piesa este conceputa din metale de inalta calitate. Pentru a-i asigura inca o si mai buna durabilitate, aceasta flansa cardan a fost tratata termic. O vei gasi in depozitul nostru, alaturi de celelalte piese de inalt standard al calitatii ce te asteapta sa le achizitionezi. Poti plasa comanda telefonic sau direct pe site si noi o vom expedia in 24 de ore!

Componenta Carraro este una de top si reprezinta alegerea frecventa a clientilor nostri. Daca esti in cautarea perfectiunii, doar producatorii de renume iti pot aduce calitatile tehnice pe care le cauti. Tot acestia iti recomanda sa fii atent la micile detalii care fac diferenta dintre o reparatie reusita si una mai putin. Schimba bridele si suruburile de prindere a crucii de cardan odata cu inlocuirea flansei. Nu uita ca poti cere ajutorul echipei noastre pentru o montare corecta si sigura!

Flansa cardan punte Carraro 138015 - rezista si fiabilitatea sunt caracteristicile ei!

Se recomanda a nu se trece cu vederea indiciile privind uzura flanselor cardanice sau a altor elemente constitutive ale cardanului, deoarece eventualele defectiuni ale acestui mecanism vor duce, inevitabil, la imposibilitatea miscarii utilajului. In cazul in care descoperi o vibratie suparatoare, dar inca nu atat de puternica, continua deplasarea utilajului cu viteza redusa pana la atelierul de reparatie. Lasa specialistii sa verifice in amanunt cauzele dezechilibrului si schimba urgent componenta avariata!

Apeleaza agentii nostri pentru detalii!

Nu uita, echipa noastra iti sta mereu la dispozitie, oferindu-ti consultanta gratuita. Poti apela la unul dintre numerele de telefon afisate pe aceasta pagina si astfel vei intra in legatura cu unul dintre agentii echipei de consultanta, extrem de bine pregatit si dispus sa te ajute ca tu sa poti solutiona problema cat mai repede posibil. Te asteptam!

Alegand flansa cardan pentru punte Carraro 138015 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie, pe o perioada de 6 luni, pentru orice posibil defect de fabricatie.

Daca te-ai hotarat ca flansa cardan punte Carraro 138015 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare optima, te asteptam sa ne suni la unul dintre numerele de telefon sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Nu uita, iti stam mereu la dispozitie, oriunde te-ai afla, astfel ca livram in orice colt al tarii, in cel mai scurt timp posibil, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar de la depozitul nostru.

Pentru a realiza un montaj ca la carte, iti propun sa asezi flansa pe pinionul de atac, apoi sa asiguri prinderea cu doua suruburi. Nu uita sa prinzi crucea de cardan de flansa prin alte patru suruburi. Ai grija sa verifici integritatea bridelor si a suruburilor de prindere a crucii de cardan.

Specificatii tehnice

Diametrul pastilei crucii de cardan este de 30mm
Flansa prezinta 21 de dinti la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura