Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Flansa cardan pentru punte Carraro 150186

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 150186
Cod produs
7KOF94MX-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Flansa cardan punte Carraro 150186 este una dintre cele mai bune variante atunci cand ne gandim la un produs care asigura transferul cuplului de la cardan la pinionul de atac al grupului conic. Fabricata de compania Carraro, este o piesa de o inalta rezistenta. Are o fiabilitate ridicata si a fost executata la cele mai inalte standarde de calitate. Echipa noastra iti recomanda sa achizitionezi pentru utilajul tau flansa cardan din oferta.

Afla ca, pentru a asigura durabilitatea piesei, producatorii acesteia au ales sa foloseasca materiale metalice extrem de rezistente. Dupa executie, aceasta flansa a fost tratata termic pentru a aduce inca un plus la capitolul rezistenta. Poti sa te asiguri ca faci o reparatie corecta daca schimbi bridele si suruburile de prindere a crucii de cardan tot acum. Cere oferta consultantilor nostri si comanda produsul. Il vei primi in doar 24 de ore! Te putem ajuta si in privinta montajului componentei!

Flansa cardan punte Carraro 150186 - nu intarzia sa plasezi comanda!

De-a lungul timpului, din cauza fortelor implicate in procesele mecanice de functionare, flansa care intra in componenta sistemului cardanic se poate uza. Acest lucru poate duce chiar la deteriorarea sau deformarea iremediabila a acestui element. Singurul lucru care se mai poate face in acest caz este inlocuirea sa la un service autorizat, care ofera servicii diversificate si are capacitatea tehnica de a interveni profesionist.

Cand ai langa tine o echipa de consultanta, lucrurile merg ca unse!

Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Daca alegi sa achizitionezi flansa cardan pentru punte Carraro 150186 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si vei avea 6 luni garantie, pentru orice defect de fabricatie. Toate pentru confortul tau!

Deja te-ai hotarat ca flansa cardan punte Carraro 150186 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna? Perfect! Te asteptam sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Pentru ca linistea si confortul tau sunt foarte importante pentru noi, livram in orice colt al tarii. Oriunde te-ai afla, in cel mai scurt timp posibil, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!

Specificatii tehnice

Diametrul pastilei crucii de cardan este de 30mm
Flansa prezinta 21 de dinti la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura