Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 138015

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 138015
Out Of stock
Descriere
Un depozit care sustine tehnic utilajul implicat in munca intensa de productie este partizan pieselor de ultima generatie, moderne, fiabile si rezistente. Ne bucuram sa utilam rafturile noastre respectand aceste tendinte si sa fim partasi la evolutia muncitorilor din agricultura si constructii. Pentru imbunatatiri pe la piesele de transmisie, hai sa cunoastem in detaliu acest pivot punte Carraro 138015.

Piesele noastre moderne sunt super rezistente! Cere acum o oferta!
Un pivot pentru punte Carraro 138015 este fabricat in cadrul unui laborator de creatie tehnica marca Original Carraro, dintr-un aliaj metalic foarte dur, tratat termic. Rezista foarte bine conditiilor grele de munca, socurilor mecanice si prezinta sanse extrem de scazute de ruptura.
Un astfel de pivot original are rolul de a mentine echilibrul perfect al utilajului si sustine greutatea acestuia in totalitate.

Sunt dispusi sa te ajutam oricand, indiferent de situatie!
Clientii nostri beneficiaza de un tratament deosebit, prin serviciul nostru gratuit de consultanta, atat de util in afacerile lor. Indiferent in ce zona din tara te afli si oricare ar fi situatia ta, noi suntem dispusi sa iti oferim cele mai bune solutii. Cu un simplu apel din partea ta, vei face cunostinta cu un agent care poate sa te sustina cu recomandari. Daca utilajul tau este imobilizat pe teren, noi suntem dispusi sa venim catre tine. Colaboram cu profesionisti din toate zonele tarii, carora le solicitam asistenta tehnica de urgenta si care te vor scoate imediat din impas.

Poti sa cumperi cu incredere un pivot punte Carraro 138015 intrucat produsul este livrat cu un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Cere-le agentilor nostri o schema personalizata de mentenanta!
Nu uita de protocolul de intretinere al pieselor de schimb. Exista cateva mici trucuri pe care le vei putea descoperi alaturi de noi si care pot ajuta piesele tale sa traiasca mai mult, functionand la capacitatea lor maxima.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un pivot punte Carraro 138015, plaseaza o comanda catre agentii nostri, printr-un apel telefonic sau direct in site-ul nostru. Echipa noastra inainteaza imediat procedurile de expediere, iar tu vei intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs, indiferent in ce zona.
Produsele pot fi ridicate si personal direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Pentru a functiona asa cum au fost ele proiectate, producatorii recomanda montajul pieselor de schimb exclusiv in atelierele de specialitate. Respectand indicatiile de montaj, alaturi de un profesionist cu experienta, vei stii ca ai facut un prim pas catre intretinerea pe termen lung a piesei.
Daca nu cunsoti ateliere de acest gen, poti afla o multime de noi recomandari din partea echipei noastre, asa ca nu ezita sa ne apelezi! Avem idei pentru tine, indiferent in ce zona te afli.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: Z36S2XRG-A 
Trimite mesaj
Din Gura in Gura