Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru punte Carraro 358631

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 358631
Cod produs
S1K7G4CB-AS
Out Of stock
Descriere
Acest pinion planetar punte Carraro 358631 este o alegere sigura si inspirata marca Carraro! Afost conceput pentru a aduce energia necesara sistemului de transmisie si pentru a face fata socurilor zilelor solicitante de munca! Pinionul planetar semnifica un pas inainte pentru angrenajul din care face parte si o investitie profitabila pentru buzunarul tau! Acum economiile tale pot fi pastrate in siguranta!
Exista multiple variante de remediu si intreprindere a muncii de care te-ai putea folosi! Iar o buna parte sunt la noi in depozit! Fiind colectionari de informatii de actualitate, putem sa iti rezolvam orice problema in timp util si sa venim cu o solutie de preventie sigura! Un telefon catre serviciul de consultanta ar putea schimba intregul parcurs al activitatii tale si te-ar putea feri de orice pericol tehnic!

Performanta cu acest pinion planetar punte Carraro 358631 se naste datorita cadrului din care provine!
Acest pinion transmisie finala apartine ansamblului reductor, fiindu-i atribuit un rol semnificativ! Prelucrat din metal tratat termic, in conditii ultra performante, acesta este capabil sa isi savarseasca rolul ca un profesionist! Asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale in asa fel incat angrenajul de transmisie sa funtioneze optim!

Informatia este lampa fermecata care iti indeplineste dorinte infinite!
Tehnologia avanseaza considerabil iar noi suntem aici pentru a te tine pe linia de plutire in ceea ce priveste informatiile de actualitate! Serviciul de consultanta a fost infiintat tocmai cu scopul de a ajuta muncitorii sa-si dezvolte afacerile! Metodele de alta data trebuie actualizate daca iti doresti sa cunosti performanta in raport cu cerintele de azi! In prima faza, operatorii nostri vor face o selectie corecta a piesei dupa care vor incepe sa lucreze la un plan bine structurat de mentenanta! Esti liber sa ceri orice detaliu si sa pui bazele evolutiei absolute!

Pe langa eficienta, inspiram si seriozitate! Acest pinion planetar pentru punte Carraro 358631 detine un certificat de garantie valabil 6 luni pentru eventualele defecte de fabricatie! Acesta vine insotit de factura produsului in momentul livrarii ei!

Cu siguranta daca privesti de la departare o zi in depozitul nostru vei fi amuzat de imaginea care se deruleaza in fata ta. Suntem ca niste robotei energici care se misca de acolo acolo si vorbesc necontenit pentru a ne indeplini deadline-urile stabilite! Aceasta pinion planetar punte Carraro 358631 se va livra catre tine in doar 24 de ore caci stim ce pretios este timpul in cazul tau! Alege sa ne contactezi pe site sau prin apel telefonic!

Te sfatuim sa alegi ca aceasta piesa sa fie montata intr-un centru specializat, care a mai efectuat montaje ale transmisiei finale! Asezarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea corespunzatoare si etansarea ansamblului reductor pot chiar permite exploatarea pe termen ce umbreste perioada de garantie! In cadrul acestei etape se recomanda si verificarea capului de planetara si a coroanei daca este cazul. De asemenea, nu uita sa verific acele de rulmenti pentru a asigura o functionare cu o frecare cat mai mica!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura