Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 358631

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 358631
Out Of stock
Descriere
Probabil ca ne vizitezi pentru a culege cateva informatii despre piesele de transmisie! Excelent, putem sa iti descriem in amanunt despre caracteristicile acestui pivot punte Carraro 358631 - o piesa extrem de bine vanduta.

Acest pivot pentru punte Carraro 358631 a fost fabricat intr-un laborator foarte dezvoltat de pe continentul nostru. Este produs dintr-un metal foarte dur, extrem de rezistent la socuri mecanice si tensiuni, ce a primit tratament termic si nenumarate teste. A devenit una dintre cele mai rezistente piese de gen, cu cele mai mici sanse de a se rupe.
Piesa se regaseste astazi in depozitul nostru si este livrata zi de zi catre muncitori din toate zonele tarii.

Standardele noastre s-au fixat, de-a lungul timpului, prin calitatea pieselor de schimb din universul nostru tehnic. Noi sustinem cu energie fiecare poveste din agricultura si constructii si vrem sa ajutam pentru ca ea sa devina o poveste de succes.
Muncitorii se pot baza pe serviciile noastre, iar experientele cu noi sunt experiente complete, intrucat noi furnizam clientilor nostri toate informatiile necesare. Daca iti doresti asta, o simpla piesa de schimb iti poate aduce informatii extrem de utile pentru intretinerea utilajului tau ca intreg.

Un pivot punte Carraro 358631 este acoperit de o perioada de garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. La livrarea produsului tau, vei primi alaturi de factura si certificatul de garantie.
Pentru o sanatate temeinica a pieselor de schimb, nu ezita sa vorbesti cu agentii nostri! Ei te pot invata cateva lucruri extrem de pretioase in pastrarea functionala a pieselor.

Pentru a deveni proprietarul unui pivot pentru punte Carraro 358631, ia legatura cu agentii nostri, fii sigur ca ai luat cea mai buna decizie si plaseaza comanda ta la telefon sau direct in site-ul nostru. Pentru ca tu sa primesti coletul cat mai repede, angajatii nostri vor prelucra cererea ta in cel mai scurt timp. In aproximativ 24 de ore, coletul ar putea ajunge la destinatie, oricare ar fi ea, iar plata se face chiar atunci, la livrare.
Depozitul nostru ramane deschis pentru vizite! Clientii isi pot ridica si personal coletele lor, iar agentii nostri sunt chiar acolo, disponibili pentru tine!

Ne face placere sa iti putem impartasi invataturile noastre. Una dintre ele este ca montajul trebuie facut intr-un atelier de specialitate! Un montaj corect este prima investitie pe care o facem in sanatatea pieselor de schimb, iar improvizatiile actioneaza total opus.
Un montaj gresit supune piesa de schimb unui mediu neprielnic, iar aceasta ajunge la uzura prematura.
Pe cand un montaj corect, respecta toate indicatiile producatorului, iar experienta mecanicului isi spune cuvantul.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul prosusului: 3A4KNIL8-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura