Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL SD70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL SD70
Cod produs
UFA9K4DQ-O-BT
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest rulment butuc ITL SD70 pentru punte exceptional -  o piesa care nu te va dezamagi cu siguranta, deoarece este de o calitate foarte buna, conceputa dupa modelul originalului, in Uniunea Europeana. Ea costa mult mai putin decat piesa originala, ceea ce reprezinta un mare avantaj, putand totusi bifa majoritatea calitatilor pe care le are varianta mai sus mentionata. Durabilitate crescuta si calitate superioara la un pret accesibil: ce altceva ti-ai mai putea dori? Noi suntem constienti de valoarea muncii tale - o zi de lucru poate face diferenta dintre esec si succes.

Dar la ACN Piese Utilaje suntem si realisti: nu toate zilele de munca pot fi marcate de rezultate fenomenale. Dar majoritatea lor pot fi, cel putin cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru. De ce spunem asta? Fiindca atunci cand iti echipezi vehiculul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, vei da un randament excelent. Totodata, pe termen lung vei economisi timp si bani!

Comanda de aici un rulment butuc ITL SD70 si reda-i utilajului tau randamentul exceptional de altadata! Pret rentabil, livrare rapida si calitate garantata!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Vrei un partener care nu te va parasi la greu? Atunci pune mana pe telefon si hai sa ne cunosti!
Contacteaza-ne chiar acum pentru mai multe detalii despre acest produs si primesti consultanta tehnica complet gratuita, deoarece ne dorim sa ajungi cu usurinta la piesa ideala pentru utilajul tau! Comenzile se plaseaza la telefon, prin e-mail sau completand cererea de oferta de pe site-ul nostru. Pana la urma, obiectivul nostru este sa te ajutam sa iti poti duce treaba la capat. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi.

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest rulment butuc pentru punte ITL SD70 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un mecanic priceput? Noi avem solutia de care ai nevoie! Iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la locatia oferita de tine si iti vor monta acest rulment butuc ITL SD70 comandat sau efectua diverse reparatii necesare. Un montaj executat perfect inseamna o piesa de schimb ce va rezista pe termen lung si un vehicul care ruleaza excelent. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: UFA9K4DQ-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura