Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL SD55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL SD55
Cod produs
Z0HPAF38-O-BT
Out Of stock
Descriere
Cu acest rulment butuc ITL SD55 pentru punte vei uita ca mai este nevoie sa schimbi piesa. Este un rulment fabricat in Uniunea Europeana, intocmai dupa modelul originalului, cu scopul de a il suplini pe acesta cu succes si de a fi, in acelasi timp, mult mai avantajos din punct de vedere al investitiei. Materialele din care a fost alcatuit ii confera o rezistenta crescuta la uzura, fiind ideal pentru conditiile dificile de lucru ce pot aparea pe parcurs. Astfel, echipamentul tau va functiona impecabil, iar tu vei fi multumit de achizitia facuta! Pana la urma, exact asta iti doreai, nu? O piesa de schimb excelenta si un pret rentabil.

Cand vine vorba de munca, timpul costa bani. De ce sa iti faci necazuri si sa stagnezi din punct de vedere profesional, cand noi suntem la un click distanta? Daca fiabilitatea si un pret accesibil sunt conditiile prioritare pentru afacerea ta, atunci lasa-te pe mana noastra. Vei vedea, in catalogul nostru virtual, o gama variata de componente de cea mai buna calitate, precum rulmentii de butuc pe care ti-i prezentam acum!

Rulment butuc ITL SD55 - un produs fiabil, menit sa iti asigure o reparatie de lunga durata! Il poti comanda de aici, la un pret accesibil.
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Acum vei putea plasa o comanda mai usor ca niciodata!
Suna-ne acum si primesti toate detaliile de care ai nevoie de la colegii nostri din cadrul departamentului tehnic, consultanta fiind complet gratuita pentru fiecare piesa din oferta noastra care te intereseaza. Ne dorim sa-ti facilitam drumul catre componenta ideala pentru utilajul tau. Daca vrei sa comanzi, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta disponibila pe site-ul nostru!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest rulment butuc pentru punte ITL SD55 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca vehiculul tau functioneaza ca nou si ca acest rulment butuc ITL SD55 va rezista pe termen lung. La nevoie, noi putem sa iti oferim atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: Z0HPAF38-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura