Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL PD87

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL PD87
Cod produs
BPNMHYC9-O-BT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc ITL PD87 s-a dovedit a fi o piesa deosebit de rezistenta in conditii dificile de lucru. A fost fabricata in Uniunea Europeana, din materiale durabile, dupa cele mai inalte standarde din industrie. Componenta pe care ti-o recomandam de aceasta data a fost conceputa dupa modelul original, cu o atentie foarte mare la detalii. Astfel, tu obtii o piesa de schimb excelenta, echivalenta cu cea originala, dar platesti o suma rentabila!

Materialele din care sunt alcatuiti acesti rulmenti de butuc le confera un profil robust, menit sa indure si cele mai stresante circumstante. Astfel, iti asigura o reparatie de durata, fiindca nu ii vei inlocui prea curand. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai un utilaj performant, timpul trece mai usor decat crezi.

Plaseaza aici o comanda pentru acest rulment butuc ITL PD87 si noi iti garantam un pret de nerefuzat!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Vrei un ajutor de nadejde? Noi suntem cei mai buni din domeniu.
O piesa de calitate la un pret avantajos: ce altceva ti-ai mai putea dori? Oh, desigur! Un serviciu gratuit de asistenta tehnica, evident. Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Pentru a primi acest rulment butuc pentru punte ITL PD87 cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un vehicul care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa acest rulment butuc ITL PD87 comandat sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: BPNMHYC9-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura