Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL PD40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte ITL PD40
Cod produs
LYQ2687D-O-BT
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine aceasta excelenta oferta: rulment butuc ITL PD40 - o piesa calitativa, fabricata in Uniunea Europeana, pe care o poti avea pentru un pret foarte avantajos. Materialele sale componente sunt rezistente, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa iti faci griji in privinta eficientei acestei piese. Totodata, pe site-ul ACN Piese Utilaje vei gasi o selectie variata de piese de schimb calitative, disponibile la cele mai bune preturi de pe piata.

Noi te incurajam mereu sa alegi component fiabile, care iti vor garanta o exploatare indelungata - fara sa iti golesti portofelul. Magazinul nostru este renumit pentru preturile accesibile pe care le oferim clientilor nostri. Atata timp cat colaborezi cu noi, poti remarca un aspect esential: noi nu facem rabat de calitate!

Plaseaza aici comanda ta pentru acest rulment butuc ITL PD40 si intoarce-te la munca lipsit de orice grija!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Care sunt avantajele depozitului nostru virtual?
De ce ar trebui sa colaborezi cu magazinul nostru? Pai, la ACN Piese Utilaje nu vei gasi doar niste angajati plictisiti. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista, care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam. Iti vom gasi piesa de schimb pe care o doresti, te vom ajuta sa plasezi comanda si daca vrei, te ajutam si sa o montezi pe echipamentul din dotare!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest rulment butuc pentru punte ITL PD40 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Vrei sa ai un vehicul pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta acest rulment butuc ITL PD40 pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: LYQ2687D-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura