Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte ITL PD70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ITL PD70
Cod produs
AVXQ07L4-O-BT
Out Of stock
Descriere
Iti propunem acest rulment butuc ITL PD70 - o piesa exceptionala din punct de vedere calitativ, fiind fabricata in Uniunea Europeana, dupa cele mai inalte standarde din industrie. Poate inlocui fara probleme piesa originala, deoarece are un profil similar cu aceasta, materialele sale componente fiind de o rezistenta asemanatoare. Atuul sau principal este ca o gasesti aici la un pret mult mai accesibil decat cel al modelului original. Cu toate acestea, nu vei sacrifica niciun gram de calitate! Raportul calitate-pret al produsului recomandat de noi este imbatabil!

De asemenea, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex. Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta specificatiile necesare si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta pentru echipamentul tau! Totodata, stocul nostru propriu este foarte bine aprovizionat, ceea ce inseamna ca te poti baza mereu pe serviciile noastre.

Plaseaza aici comanda ta pentru acest rulment butuc ITL PD70 si il vei obtine la un pret extrem de avantajos!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Informatii suplimentare primesti de la colegii nostri din departamentul tehnic! Beneficiezi si de consultanta gratuita!
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Pune mana pe telefon si vino sa cunosti o echipa de experti, pasionati de ceea ce fac in fiecare zi!

Comanda acest rulment butuc pentru punte ITL PD70 astazi si maine vei putea deja sa il montezi pe echipamentul tau! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Coletul ar trebui sa ajunga la tine in aproximativ o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (ramburs) si ai posibilitatea sa verifici piesa in prezenta curierului.
Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre in privinta montajului si nu iti va parea rau! De ce? Avem o echipa generoasa de mecanici profesionisti, care iti vin in intampinare direct la punctul in care iti desfasori activitatea, in cel mai scurt timp posibil. Rulmentii se vor dovedi maximum de eficienti si vei uita complet de faptul ca este nevoie sa ii schimbi, mult timp de aici inainte. Suna-ne acum si afla mai multe despre acest rulment butuc ITL PD70 sau serviciile oferite de noi!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:

• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:

• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: AVXQ07L4-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura